Ouă Amestecate Nepaleze

Ouă Amestecate Nepaleze
Ouăle amestecate nepaleze ar putea fi doar fără gluten, lacto ovo vegetarian și דל פחמימות, rețetă pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 318 calorii. Această rețetă servește 3 și costă 1,12 USD pe porție. Un amestec de unt, pastă de curry, coriandru măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 11 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta funcționează cel mai bine ca un mic dejun, și se face în aproximativ 25 minute. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 36%, care nu este atât de remarcabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Ouă amestecate | cum se fac ouă amestecate / ouă s, Cele mai bune Ouă Amestecate, și Cele mai bune Ouă Amestecate.

Instrucțiuni

1
Încălziți ghee într-o tigaie la foc mediu. Prăjiți ceapa, coriandrul, chimenul și ardeiul cayenne până când ceapa este moale. Se amestecă pasta de curry și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Pastă De CurryPastă De Curry
CoriandruCoriandru
CeapăCeapă
ChimenChimen
GheeGhee
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Într-o tigaie separată, topiți untul la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se toarnă ouăle; gatiti si amestecati pana se pun ouale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
4
Se amestecă în amestecul de ceapă și se servește garnisit cu coriandru proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
CeapăCeapă

Echipamente

Vin recomandat: Vin Spumant

Vinul spumant este o alegere excelentă pentru ouăle amestecate. Chiar dacă nu faceți mimoză, vinul spumant este excelent cu ouă din două motive. Unu, dacă mănânci ouă devreme în timpul zilei, vinul spumant are mai puțin alcool. În al doilea rând, curăță palatul, ceea ce este important, deoarece se știe că gălbenușul acoperă Palatul. Un vin pe care l-ați putea încerca este Bodega Norton Brut ros. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
Bodega Norton Brut Rose
Bodega Norton Brut Rose
Arome Intense de fructe roșii, căpșuni și afine. Tânăr, proaspăt. Plăcut cu un finisaj lung.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții3
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista