Tort De Brânză Ruthie
Tortul de brânză Ruthie este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 350 calorii. Pentru 83 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți amidon de porumb, scorțișoară măcinată, extract de vanilan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Morcov tort foaie tort cu ananas crema de branza glazura, Confesiunea # 64: sunt lipsit de tort ... Tort de ciocolată cu glazură de brânză cremă și glazură de ciocolată satinată, și Tort Churro: tort parfumat cu vanilie de scorțișoară cu glazură de brânză cremă de scorțișoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie pătrată de 8x8 inch.
Așezați crema de brânză, laptele, zahărul, amidonul de porumb și vanilia într-un blender și piureul.
Adăugați ouăle pe rând după ce ultimul ou a fost adăugat amestec de amestec timp de 7 minute.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită și se presară deasupra cu scorțișoară.
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 1 oră.
Lăsați tortul de brânză să se răcească la cuptor timp de o oră. Apoi puneți la frigider cel puțin 3 până la 4 ore înainte de servire.