Tort De Brânză Cu Mousse De Ciocolată Bogată

Tort De Brânză Cu Mousse De Ciocolată Bogată
Cheesecake-ul bogat cu Mousse de ciocolată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă servește 12 și costă 1,62 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 47G de grăsime, și un total de 689 calorii. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Dacă aveți granule de cafea, frișcă grea, extract de vanillan și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, care nu este atât de extraordinar. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Mousse Bogată De Ciocolată, Mousse Bogată De Ciocolată, și Mousse de ciocolată vegană bogată și cremoasă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați firimiturile de biscuiți, zahărul, cacao și untul; apăsați pe fundul unui 9-in uns. tigaie cu formă de arc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Submarine De Tip Sandwich (aproximativ 6 Inci), împărțiteChifle Submarine De Tip Sandwich (aproximativ 6 Inci), împărțite
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Coaceți la 350 timp de 10 minute. Se răcește pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Pentru cheesecake: într-un castron mare, bateți crema de brânză și zahărul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați ouă; bate la viteză mică doar până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
5
Adăugați smântâna, vanilia și lichiorul de cafea; bate doar până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De CafeaLichior De Cafea
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
6
Se toarnă peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
7
Așezați tigaia pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Coaceți timp de 30-35 de minute sau până când centrul este aproape setat. Se răcește pe un suport de sârmă timp de 10 minute. Rulați cu grijă un cuțit în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi; se răcește cu 1 oră mai mult. Se da la frigider pana se raceste complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Pentru mousse și topping: într-un castron mic, presărați gelatina peste apă; se lasa sa stea 1 minut sau pana se inmoaie. Într-o cratiță mică, combinați gălbenușurile de ou, laptele, zahărul și granulele de cafea. Gatiti si amestecati la foc mediu pana cand amestecul ajunge la 160 sau este suficient de gros pentru a acoperi spatele unei linguri metalice.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Hrană Pentru Copii Cu Prune Uscate1/2 Cană Hrană Pentru Copii Cu Prune Uscate
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Bomboane RuntsBomboane Runts
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Se ia de pe foc; bateți gelatina până se dizolvă. Se amestecă ciocolata, romul și 1/2 linguriță de vanilie până se topește ciocolata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Bomboane RuntsBomboane Runts
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
11
Se toarnă într-un castron mic. Puneți vasul într-un castron mai mare cu apă cu gheață; amestecați ocazional până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Între timp, într-un castron mare, bateți smântâna până începe să se îngroașe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
13
Adăugați zahărul cofetarilor și vanilia rămasă; bateți până se formează vârfuri rigide. Îndoiți jumătate de smântână în amestec de mousse; se întinde peste cheesecake. Se acoperă cu crema rămasă. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
14
Pentru garnitura de ciocolată curl: într-un cuptor cu microunde, topiți stratul de bomboane de ciocolată neagră; se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De CiocolatăBomboane De Ciocolată
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
15
Întindeți un strat subțire peste foaia de copt și trageți o furculiță prin ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
16
Lăsați să stea la temperatura camerei până când este setat.
17
Repetați cu acoperire cu bomboane albe; răspândiți cu grijă peste acoperirea cu bomboane întunecate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Ovăz și MiereCu Ovăz și Miere
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
18
Lăsați să stea la temperatura camerei doar până când este setat. Ținând o racletă de aluat sau o spatulă metalică robustă la un unghi de 45, răzuiți deasupra ciocolatei pentru a forma bucle cu dungi. Decorați tortul cu bucle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Răzuitor De AluatRăzuitor De Aluat
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt

Ingrediente

33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmcoacerea cacaocoacerea cacao761 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.Cârnați Jimmy Dean (unul fierbinte, unul obișnuit)Cârnați Jimmy Dean (unul fierbinte, unul obișnuit)1421 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.acoperire cu bomboane de ciocolată neagră, tocatăacoperire cu bomboane de ciocolată neagră, tocată1421 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.acoperire cu bomboane albe, tocatăacoperire cu bomboane albe, tocată3Bucăți de caramele Heath Barlichior de cafealichior de cafea301 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.zahăr cofetarizahăr cofetari3401 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.cremă de brânză, înmuiatăcremă de brânză, înmuiată4marigălbenușuri de ougălbenușuri de ou2mariouă, ușor bătuteouă, ușor bătute1plicgelatină fără aromăgelatină fără aromă1051 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1/2 cană suc proaspăt de lămâie (aproximativ 2 lămâi mari)1/2 cană suc proaspăt de lămâie (aproximativ 2 lămâi mari)4761 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilgrele biciuire cremagrele biciuire crema2Bucăți de caramele Heath Bargranule de cafea instantgranule de cafea instant12 lingurițe de pudră de usturoirom ușorrom ușor1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil2% lapte2% lapte1131 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.ciocolată semidulce, tocatăciocolată semidulce, tocată2271 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.ceașcă smântânăceașcă smântână671 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.suc de lămâie, opționalsuc de lămâie, opțional1501 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.suc de lămâie, opționalsuc de lămâie, opțional33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsuc de lămâie, opționalsuc de lămâie, opțional2Bucăți de caramele Heath Barextract de vanilie, divizatextract de vanilie, divizat3Bucăți de caramele Heath Bar(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilapă receapă rece

Vin recomandat: Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce, Sauternes

Late Harvest Riesling, Lambrusco Dolce și Sauternes sunt alegerile mele de top pentru Cheesecake. Vinurile albe de desert sunt o alegere sigură pentru cheesecake (fără ciocolată), dar un lambrusco dulce va fi atât de bun cu cheesecake-ul clasic cu căpșuni. Ai putea încerca medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano
Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano
Roșu rubin intens, cu arome plăcute, persistente și fructate. Uscat, dar fructat în același timp. Moale și proaspăt pe gust.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista