Tort De Brânză Cu Dovleac De Arțar Umed

Tort De Brânză Cu Dovleac De Arțar Umed
Moist Maple Pumpkin Cheesecake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 492 calorii, 9g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 1,68 USD pe porție. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sirop de arțar, zahăr, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare sunt Cupcakes De Dovleac Umed Cu Glazură De Brânză Cremă De Arțar, Maple Pumpkin Cheesecake Baruri, și Maple Pumpkin Cheesecake Baruri.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați firimiturile de cracker și zahărul; se amestecă untul. Apăsați pe fundul unui 9-in uns. springform pan; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Submarine De Tip Sandwich (aproximativ 6 Inci), împărțiteChifle Submarine De Tip Sandwich (aproximativ 6 Inci), împărțite
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
BolBol
2
Într-un castron mare, bateți crema de brânză și laptele până se omogenizează. Bate în dovleac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
DovleacDovleac
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați ouă; bate la viteză mică doar până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
4
Adăugați sirop, scorțișoară și nucșoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
NucșoarăNucșoară
SiropSirop
5
Se toarnă peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
6
Așezați tigaia pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
TigaieTigaie
7
Coaceți la 325 de euro timp de 70-75 de minute sau până când centrul este aproape setat. Se răcește pe un suport de sârmă timp de 10 minute. Rulați cu grijă un cuțit în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi. Se răcește cu 1 oră mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
CuțitCuțit
TigaieTigaie
8
Într-un castron mic, combinați amidonul de porumb și apa până se omogenizează. Într-o cratiță mică, topiți untul; adăugați sirop și amestec de amidon de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
UntUnt
SiropSirop
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
9
Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, amestecând continuu. Gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana se ingroasa.
10
Se ia de pe foc; se amestecă stafidele și nucile. Se răcește până la călduță. Lingură peste cheesecake. Se da la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StafideStafide
NuciNuci

Vin recomandat: Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce, Sauternes

Late Harvest Riesling, Lambrusco Dolce și Sauternes sunt alegerile mele de top pentru Cheesecake. Vinurile albe de desert sunt o alegere sigură pentru cheesecake (fără ciocolată), dar un lambrusco dulce va fi atât de bun cu cheesecake-ul clasic cu căpșuni. Ai putea încerca Chateau Chantal late Harvest Riesling. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Chateau Chantal Recolta Târzie Riesling
Chateau Chantal Recolta Târzie Riesling
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții12
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista