Moist Maple Pumpkin Cheesecake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 492 calorii, 9g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 1,68 USD pe porție. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sirop de arțar, zahăr, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare sunt Cupcakes De Dovleac Umed Cu Glazură De Brânză Cremă De Arțar, Maple Pumpkin Cheesecake Baruri, și Maple Pumpkin Cheesecake Baruri.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, combinați firimiturile de cracker și zahărul; se amestecă untul. Apăsați pe fundul unui 9-in uns. springform pan; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Submarine De Tip Sandwich (aproximativ 6 Inci), împărțite
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Bol
2
Într-un castron mare, bateți crema de brânză și laptele până se omogenizează. Bate în dovleac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Dovleac
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați ouă; bate la viteză mică doar până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
4
Adăugați sirop, scorțișoară și nucșoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară
Nucșoară
Sirop
5
Se toarnă peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
6
Așezați tigaia pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Tigaie
7
Coaceți la 325 de euro timp de 70-75 de minute sau până când centrul este aproape setat. Se răcește pe un suport de sârmă timp de 10 minute. Rulați cu grijă un cuțit în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi. Se răcește cu 1 oră mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
Cuțit
Tigaie
8
Într-un castron mic, combinați amidonul de porumb și apa până se omogenizează. Într-o cratiță mică, topiți untul; adăugați sirop și amestec de amidon de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Unt
Sirop
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bol
9
Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, amestecând continuu. Gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana se ingroasa.
10
Se ia de pe foc; se amestecă stafidele și nucile. Se răcește până la călduță. Lingură peste cheesecake. Se da la frigider peste noapte.
Late Harvest Riesling, Lambrusco Dolce și Sauternes sunt alegerile mele de top pentru Cheesecake. Vinurile albe de desert sunt o alegere sigură pentru cheesecake (fără ciocolată), dar un lambrusco dulce va fi atât de bun cu cheesecake-ul clasic cu căpșuni. Ai putea încerca Chateau Chantal late Harvest Riesling. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.