Tort de botez Teddy
Această rețetă face 45 de porții cu 453 calorii, 10g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 39 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați gheață gata de rulat 'regal ice, gheață gata de rulat 'regal ice, pastă de colorat pentru alimente teddy bear brown' și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Tort De Înghețată Teddy, Tort De Dormit Cu Ursuleț De Pluș, și Tort De Ziua Ursulețului Cusut.
Instrucțiuni
Faceți tortul cu fructe de 15 cm. Puteți face acest lucru cu până la o lună în avans și îl puteți înfășura în folie alimentară. O dată pe săptămână îl puteți hrăni cu puțin rom întunecat sau coniac, făcând găuri în partea de sus și lingând puțin în găuri.Marțipan prăjitura cu fructe.
Încălziți gemul de caise până la barbotare, apoi scoateți focul. Sită dacă este necesar pentru a îndepărta orice biți. Nivelați partea superioară a tortului cu fructe folosind un cuțit lung de pâine zimțat.
Ungeți blatul cu gem și răsturnați tortul și poziționați-l deasupra plăcii de tort de 15 cm. Frământați scurt marțipanul și neteziți-l într-o bilă. Pudrați suprafața de lucru cu zahăr glazură.
Rulați într-un cerc. Folosiți un pic de sfoară sau bandă de măsurare pentru a măsura prăjiturile cu fructe deasupra și părțile laterale, astfel încât să știți cât de departe să întindeți aluatul.
Ungeți tortul cu gem de caise și apoi transferați cu grijă marțipanul pe tort (vezi imaginea1). Neteziți ușor partea superioară mai întâi, apoi ușurați-vă mâinile pe laturi, ridicând cu atenție și coaxând marțipanul, astfel încât să se potrivească fără a se suprapune (vezi imaginea 2). Când ați ajuns la marginile inferioare ale tortului, folosiți un cuțit ascuțit pentru a rade orice exces de marțipan. Puteți face acest lucru cu până la o lună în avans.Gheață tamburul de tort (vezi imaginea 4). Frământați ușor 500g glazură și formați-vă într-o bilă. Îndepărtați suprafața de lucru cu zahăr pudră cernut și întindeți glazura într-un cerc folosind o bandă de măsurare pentru a verifica dacă este suficient de lată (23cm).
Periați tamburul cu apă fiartă răcită și transferați glazura pe placă. Rotiți ușor din nou placa, apoi tăiați marginile cu un cuțit mic ascuțit.
Rulați din nou ușor dacă doriți să obțineți un finisaj foarte neted. Aveți grijă la amprente și bucăți de puf, deoarece glazura gata de rulat poate fi destul de delicată.Puteți face acest lucru și în avans. Dacă o faceți, puneți-o într-o cutie de tort pentru a opri colectarea prafului.Faceți tortul cu lămâie de 23 cm. Tortul neumplut se va păstra bine dacă îl înfășurați cu pergament de copt și folie alimentară timp de până la 4 zile sau la congelator până la o lună.Buttercream tortul cu lămâie zingy. Faceți cremă de unt bătând împreună untul, zahărul glazurat și coaja de lămâie. Puteți face acest lucru cu o zi înainte de glazură.Nivelați partea superioară a tortului cu lămâie folosind un cuțit lung de pâine zimțat.
Întindeți puțin din crema de unt pe placa de tort de 23 cm. Întoarceți tortul cu susul în jos pe tablă.
Periați peste tot cu un strat subțire de gem de caise cernut - acest lucru ajută la oprirea pătrunderii firimiturilor în crema de unt.
Tăiați tortul pe jumătate orizontal folosind cuțitul de pâine. Nu contează dacă nu este perfect, deoarece oamenii nu vor putea vedea odată ce tortul este acoperit. Folosiți un cuțit pentru a întinde un strat de cremă de unt pe partea superioară a părții tăiate a tortului de pe tablă.
Puneți din nou stratul superior și apăsați puțin pentru a-l nivela.
Întindeți crema de unt rămasă pe partea superioară și laterală a tortului folosind cuțitul paletei pentru a netezi suprafața (vezi imaginea 3). Puneți tortul în frigider până când crema de unt este fermă, acest lucru va face mai ușor să ice.To acoperiți prăjiturile în glazură, veți avea nevoie de 500g pentru tortul mai mic și 900g pentru cel mai mare. Pentru fiecare, lucrați ușor glazura într-o minge. Pudrați suprafața de lucru cu zahăr glazură și rotiți-o într-un cerc. Folosiți din nou o bandă sau o bucată de sfoară pentru a vă asigura că cercul este suficient de mare pentru a acoperi tortul. În cazul tortului cu fructe, periați marțipanul cu apă fiartă răcită, apoi transferați glazura pe tort și neteziți-o în același mod ca marțipanul. Folosiți un tort mai fin dacă aveți unul pentru a obține un finisaj foarte neted (vezi imaginea 5). Pentru tortul cu lămâie, nu veți avea nevoie de nicio lipire suplimentară, crema de unt va face treaba. După ce ați netezit glazura peste tort, tăiați-o cu atenție. O panglică va ascunde partea de jos a tortului, astfel încât nu trebuie să fie perfectă. Salvați orice glazură rămasă pentru a face decorațiunile. Înfășurați-l în clingfilm și puneți-l într-o pungă de congelator pentru a sigila air.To stivați prăjiturile, folosiți trei dibluri din plastic, acestea ajută la menținerea tortului stabil și nivelat. Introduceți trei dibluri într-un triunghi, la 2 cm de unde vor fi marginile tortului mai mic (vezi imaginea 6). Cu un stilou, marcați unde ajunge partea superioară a glazurii pe diblă. Scoateți cu grijă diblurile, puteți folosi pensete pentru aceasta și aliniați-le. Alegeți diblul cu cea mai mare Notă, Aceasta este lungimea pe care doriți să o aibă toate diblurile. Scorați diblurile cu foarfece la această lungime și tăiați sau fixați plasticul.
Puneți tijele înapoi în cele trei găuri, capătul rotunjit în jos. Neteziți puțin cremă de unt rămasă pe tort unde sunt diblurile. Alegeți cea mai bună parte a tortului mai mic și urmăriți să poziționați acest lucru în față. Ridicați-l cu grijă pe cel mai mare, puteți folosi un cuțit pentru a vă ajuta să coborâți cake.To decorați, ciupiți o minge mică de glazură și lăsați-o albă. Împărțiți glazura rămasă în sferturi. Vopsiți două sferturi maro. Faceți acest lucru scufundând o scobitoare în pasta de colorat și adăugând treptat mai multă culoare glazurii, frământând-o pe măsură ce mergeți (vezi imaginea 7). Continuați până când aveți culoarea dorită și este încorporată fără probleme, fără dungi. Este mai bine să faceți acest lucru treptat, deoarece culorile pot fi destul de puternice și ușor de adăugat prea mult.Vopsiți cele două bile de glazură rămase în pastelurile alese. Înfășurați toate bilele în clingfilm și introduceți-le într-o pungă de congelator până când sunt gata de utilizare. Acest lucru îi va împiedica să devină cruste.Începeți prin decorarea stratului inferior.
Rulați glazura, tăind aproximativ 12 forme. Am făcut șase teddies maro și le-am alternat fie cu o rață roz (trei în total), fie cu o rață albastră (trei în total). Vopsiți o cantitate mică de lipici comestibil pe spatele fiecărui teddy și lipiți-l. Apoi repetați cu rațele, așezându-le între teddies. Pentru stratul superior, am tăiat 12 iepurași mici, alternând maro, albastru, roz, maro, albastru roz etc. Lipiți formele cu o distanță uniformă între ele pe tort. Numărul de forme de care aveți nevoie va depinde de dimensiunea tăietorilor pe care i-ați chosen.To faceți teddy - ul, întindeți o minge mică pentru cap și una puțin mai mare pentru corp. Lipiți capul deasupra corpului.
Întindeți doi cârnați de glazură unul pentru picioare și unul pentru brațe.
Tăiați-le în jumătate. Lipiți brațele pe partea laterală a corpului și aplatizați capetele pentru a forma labe mici. Apoi lipiți pe picioare, aplatizând din nou capetele pentru a forma labe.
Rulați două bile mici de maro, aplatizați-le și cupați-le ușor pentru a face urechi. Faceți o minge mică de glazură albă pentru a rămâne pe față pentru a face un bot. Scufundați o scobitoare în pasta de colorare maro și faceți două puncte pentru ochi.
Rulați bile mici de glazură pentru nas (în maro) și nasturi (în alb) și lipiți-le. Dacă doriți, luați niște glazură albă și faceți tampoane pentru picioare și pentru urechile interioare (vezi imaginea9).pentru a face iepurele, rulați un cârnați de glazură roz sau albastră și tăiați partea superioară și inferioară o treime de-a lungul. Formați partea superioară în urechi și partea inferioară în picioare. Ciupiți un gât la aproximativ 1 cm sub urechi și apoi tăiați fiecare parte în sus de la picioare până chiar sub gât pentru a forma brațe și modelați-le ușor (vezi imaginea 8). Faceți o față scufundând scobitoarea înapoi în pasta maro și trageți pe ochi, nas și mustăți. Așezați teddy-ul deasupra tortului și aranjați iepurașul în poală.Dacă vă place și sunteți la îndemână cu scrierea glazurii, scrieți numele copilului pe al doilea nivel sau lipiți o lumânare acolo.