Tort de botez Teddy

Tort de botez Teddy
Această rețetă face 45 de porții cu 453 calorii, 10g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 39 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați gheață gata de rulat 'regal ice, gheață gata de rulat 'regal ice, pastă de colorat pentru alimente teddy bear brown' și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Tort De Înghețată Teddy, Tort De Dormit Cu Ursuleț De Pluș, și Tort De Ziua Ursulețului Cusut.

Instrucțiuni

1
Faceți tortul cu fructe de 15 cm. Puteți face acest lucru cu până la o lună în avans și îl puteți înfășura în folie alimentară. O dată pe săptămână îl puteți hrăni cu puțin rom întunecat sau coniac, făcând găuri în partea de sus și lingând puțin în găuri.Marțipan prăjitura cu fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rom închisRom închis
MarțipanMarțipan
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
2
Încălziți gemul de caise până la barbotare, apoi scoateți focul. Sită dacă este necesar pentru a îndepărta orice biți. Nivelați partea superioară a tortului cu fructe folosind un cuțit lung de pâine zimțat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem De CaiseGem De Caise
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit De PâineCuțit De Pâine
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
3
Ungeți blatul cu gem și răsturnați tortul și poziționați-l deasupra plăcii de tort de 15 cm. Frământați scurt marțipanul și neteziți-l într-o bilă. Pudrați suprafața de lucru cu zahăr glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
MarțipanMarțipan
GemGem
4
Rulați într-un cerc. Folosiți un pic de sfoară sau bandă de măsurare pentru a măsura prăjiturile cu fructe deasupra și părțile laterale, astfel încât să știți cât de departe să întindeți aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Ungeți tortul cu gem de caise și apoi transferați cu grijă marțipanul pe tort (vezi imaginea1). Neteziți ușor partea superioară mai întâi, apoi ușurați-vă mâinile pe laturi, ridicând cu atenție și coaxând marțipanul, astfel încât să se potrivească fără a se suprapune (vezi imaginea 2). Când ați ajuns la marginile inferioare ale tortului, folosiți un cuțit ascuțit pentru a rade orice exces de marțipan. Puteți face acest lucru cu până la o lună în avans.Gheață tamburul de tort (vezi imaginea 4). Frământați ușor 500g glazură și formați-vă într-o bilă. Îndepărtați suprafața de lucru cu zahăr pudră cernut și întindeți glazura într-un cerc folosind o bandă de măsurare pentru a verifica dacă este suficient de lată (23cm).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem De CaiseGem De Caise
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
MarțipanMarțipan
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
6
Periați tamburul cu apă fiartă răcită și transferați glazura pe placă. Rotiți ușor din nou placa, apoi tăiați marginile cu un cuțit mic ascuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
7
Rulați din nou ușor dacă doriți să obțineți un finisaj foarte neted. Aveți grijă la amprente și bucăți de puf, deoarece glazura gata de rulat poate fi destul de delicată.Puteți face acest lucru și în avans. Dacă o faceți, puneți-o într-o cutie de tort pentru a opri colectarea prafului.Faceți tortul cu lămâie de 23 cm. Tortul neumplut se va păstra bine dacă îl înfășurați cu pergament de copt și folie alimentară timp de până la 4 zile sau la congelator până la o lună.Buttercream tortul cu lămâie zingy. Faceți cremă de unt bătând împreună untul, zahărul glazurat și coaja de lămâie. Puteți face acest lucru cu o zi înainte de glazură.Nivelați partea superioară a tortului cu lămâie folosind un cuțit lung de pâine zimțat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit De PâineCuțit De Pâine
8
Întindeți puțin din crema de unt pe placa de tort de 23 cm. Întoarceți tortul cu susul în jos pe tablă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
9
Periați peste tot cu un strat subțire de gem de caise cernut - acest lucru ajută la oprirea pătrunderii firimiturilor în crema de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem De CaiseGem De Caise
10
Tăiați tortul pe jumătate orizontal folosind cuțitul de pâine. Nu contează dacă nu este perfect, deoarece oamenii nu vor putea vedea odată ce tortul este acoperit. Folosiți un cuțit pentru a întinde un strat de cremă de unt pe partea superioară a părții tăiate a tortului de pe tablă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit De PaletăCuțit De Paletă
Cuțit De PâineCuțit De Pâine
11
Puneți din nou stratul superior și apăsați puțin pentru a-l nivela.
12
Întindeți crema de unt rămasă pe partea superioară și laterală a tortului folosind cuțitul paletei pentru a netezi suprafața (vezi imaginea 3). Puneți tortul în frigider până când crema de unt este fermă, acest lucru va face mai ușor să ice.To acoperiți prăjiturile în glazură, veți avea nevoie de 500g pentru tortul mai mic și 900g pentru cel mai mare. Pentru fiecare, lucrați ușor glazura într-o minge. Pudrați suprafața de lucru cu zahăr glazură și rotiți-o într-un cerc. Folosiți din nou o bandă sau o bucată de sfoară pentru a vă asigura că cercul este suficient de mare pentru a acoperi tortul. În cazul tortului cu fructe, periați marțipanul cu apă fiartă răcită, apoi transferați glazura pe tort și neteziți-o în același mod ca marțipanul. Folosiți un tort mai fin dacă aveți unul pentru a obține un finisaj foarte neted (vezi imaginea 5). Pentru tortul cu lămâie, nu veți avea nevoie de nicio lipire suplimentară, crema de unt va face treaba. După ce ați netezit glazura peste tort, tăiați-o cu atenție. O panglică va ascunde partea de jos a tortului, astfel încât nu trebuie să fie perfectă. Salvați orice glazură rămasă pentru a face decorațiunile. Înfășurați-l în clingfilm și puneți-l într-o pungă de congelator pentru a sigila air.To stivați prăjiturile, folosiți trei dibluri din plastic, acestea ajută la menținerea tortului stabil și nivelat. Introduceți trei dibluri într-un triunghi, la 2 cm de unde vor fi marginile tortului mai mic (vezi imaginea 6). Cu un stilou, marcați unde ajunge partea superioară a glazurii pe diblă. Scoateți cu grijă diblurile, puteți folosi pensete pentru aceasta și aliniați-le. Alegeți diblul cu cea mai mare Notă, Aceasta este lungimea pe care doriți să o aibă toate diblurile. Scorați diblurile cu foarfece la această lungime și tăiați sau fixați plasticul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
MarțipanMarțipan
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit De PaletăCuțit De Paletă
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
13
Puneți tijele înapoi în cele trei găuri, capătul rotunjit în jos. Neteziți puțin cremă de unt rămasă pe tort unde sunt diblurile. Alegeți cea mai bună parte a tortului mai mic și urmăriți să poziționați acest lucru în față. Ridicați-l cu grijă pe cel mai mare, puteți folosi un cuțit pentru a vă ajuta să coborâți cake.To decorați, ciupiți o minge mică de glazură și lăsați-o albă. Împărțiți glazura rămasă în sferturi. Vopsiți două sferturi maro. Faceți acest lucru scufundând o scobitoare în pasta de colorat și adăugând treptat mai multă culoare glazurii, frământând-o pe măsură ce mergeți (vezi imaginea 7). Continuați până când aveți culoarea dorită și este încorporată fără probleme, fără dungi. Este mai bine să faceți acest lucru treptat, deoarece culorile pot fi destul de puternice și ușor de adăugat prea mult.Vopsiți cele două bile de glazură rămase în pastelurile alese. Înfășurați toate bilele în clingfilm și introduceți-le într-o pungă de congelator până când sunt gata de utilizare. Acest lucru îi va împiedica să devină cruste.Începeți prin decorarea stratului inferior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit De PaletăCuțit De Paletă
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
14
Rulați glazura, tăind aproximativ 12 forme. Am făcut șase teddies maro și le-am alternat fie cu o rață roz (trei în total), fie cu o rață albastră (trei în total). Vopsiți o cantitate mică de lipici comestibil pe spatele fiecărui teddy și lipiți-l. Apoi repetați cu rațele, așezându-le între teddies. Pentru stratul superior, am tăiat 12 iepurași mici, alternând maro, albastru, roz, maro, albastru roz etc. Lipiți formele cu o distanță uniformă între ele pe tort. Numărul de forme de care aveți nevoie va depinde de dimensiunea tăietorilor pe care i-ați chosen.To faceți teddy - ul, întindeți o minge mică pentru cap și una puțin mai mare pentru corp. Lipiți capul deasupra corpului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
15
Întindeți doi cârnați de glazură unul pentru picioare și unul pentru brațe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
16
Tăiați-le în jumătate. Lipiți brațele pe partea laterală a corpului și aplatizați capetele pentru a forma labe mici. Apoi lipiți pe picioare, aplatizând din nou capetele pentru a forma labe.
17
Rulați două bile mici de maro, aplatizați-le și cupați-le ușor pentru a face urechi. Faceți o minge mică de glazură albă pentru a rămâne pe față pentru a face un bot. Scufundați o scobitoare în pasta de colorare maro și faceți două puncte pentru ochi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
18
Rulați bile mici de glazură pentru nas (în maro) și nasturi (în alb) și lipiți-le. Dacă doriți, luați niște glazură albă și faceți tampoane pentru picioare și pentru urechile interioare (vezi imaginea9).pentru a face iepurele, rulați un cârnați de glazură roz sau albastră și tăiați partea superioară și inferioară o treime de-a lungul. Formați partea superioară în urechi și partea inferioară în picioare. Ciupiți un gât la aproximativ 1 cm sub urechi și apoi tăiați fiecare parte în sus de la picioare până chiar sub gât pentru a forma brațe și modelați-le ușor (vezi imaginea 8). Faceți o față scufundând scobitoarea înapoi în pasta maro și trageți pe ochi, nas și mustăți. Așezați teddy-ul deasupra tortului și aranjați iepurașul în poală.Dacă vă place și sunteți la îndemână cu scrierea glazurii, scrieți numele copilului pe al doilea nivel sau lipiți o lumânare acolo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scrierea GlazuriiScrierea Glazurii
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Iepure întregIepure întreg
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă

Ingrediente

200pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOgem de caise netedgem de caise neted1miciO selecție de tăietori de biscuiți cu tematică pentru bebeluși, am folosit un ursuleț de pluș, o rață și un iepure (nu doriți ca niciunul dintre tăietorii dvs. să aibă peste 7 cm înălțime, deoarece vor fi prea mari pentru adâncimea tortului)O selecție de tăietori de biscuiți cu tematică pentru bebeluși, am folosit un ursuleț de pluș, o rață și un iepure (nu doriți ca niciunul dintre tăietorii dvs. să aibă peste 7 cm înălțime, deoarece vor fi prea mari pentru adâncimea tortului)45creveți și cu veneadeziv comestibiladeziv comestibil45creveți și cu venepastă de colorat roz sau' fuschia'pastă de colorat roz sau' fuschia'45creveți și cu venepastă de colorare alimentară albastră sau 'bluebell' pastă de colorare alimentară albastră sau 'bluebell'45creveți și cu venepastă de colorat pentru alimente maro deschis sau 'ursuleț de pluș' pastă de colorat pentru alimente maro deschis sau 'ursuleț de pluș'1kgglazură albă gata de rulat 'regal ice' (pentru tortul cu lămâie de 23 cm)glazură albă gata de rulat 'regal ice' (pentru tortul cu lămâie de 23 cm)500pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOglazură albă gata de rulat 'regal ice' (pentru tortul de fructe de 15 cm)glazură albă gata de rulat 'regal ice' (pentru tortul de fructe de 15 cm)500pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOglazură albă gata de rulat 'regal ice' (pentru toba de tort)glazură albă gata de rulat 'regal ice' (pentru toba de tort)1micio dragă de sită sau zahăr glazurăo dragă de sită sau zahăr glazură500pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOzahăr pudră, cernutzahăr pudră, cernut11 cană de apă pentru pasteun tort de 15 cmun tort de 15 cm11 cană de apă pentru pasteun tort de 30 cmun tort de 30 cm45creveți și cu veneTambur de tort de 30 cm (12Tambur de tort de 30 cm (12")45creveți și cu vene15cm (615cm (6") tort staniu și tort bord45creveți și cu vene23cm (923cm (9") tort staniu și tort bord1x tort de lămâie zingy de 23 cm (vezi rețetele aferente)x tort de lămâie zingy de 23 cm (vezi rețetele aferente)1coaja de lămâie rasă fină Lemon le-mon de formă ovală, cu o umflătură pronouced la un capăt, lămâile sunt unul dintre cele mai versatile fructe…coaja de lămâie rasă fină Lemon le-mon de formă ovală, cu o umflătură pronouced la un capăt, lămâile sunt unul dintre cele mai versatile fructe…500pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOpachet marțipan marțipan mah-zuh-pan una dintre cele mai vechi surse de plăcere dulce ale omenirii, marțipanul trebuie să conțină doar pământ…pachet marțipan marțipan mah-zuh-pan una dintre cele mai vechi surse de plăcere dulce ale omenirii, marțipanul trebuie să conțină doar pământ…1lingura. otet de vin rosuo suprafață netedăo suprafață netedă250pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOunt nesărat, unt înmuiat butt-Err untul se face atunci când bacteriile producătoare de acid lactic sunt adăugate în smântână și churned pentru a face o…unt nesărat, unt înmuiat butt-Err untul se face atunci când bacteriile producătoare de acid lactic sunt adăugate în smântână și churned pentru a face o…45creveți și cu veneun știft latun știft lat45creveți și cu veneo pensulăo pensulă1x 15cm tort de fructe ușoare (vezi rețetele aferente)x 15cm tort de fructe ușoare (vezi rețetele aferente)45creveți și cu venegumă de mestecat mentăgumă de mestecat mentă
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții45
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista