Tort de bezea și unt dulce
Nevoie de o desert fără gluten și vegetarian? Tortul cu bezea și unt dulce ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 347 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime. Un amestec de oțet, amidon de porumb, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 179 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Tort cu unt galben cu glazură de bezea de vanilie, Tort Bundt cu unt de arahide cu ciocolată cu glazură dulce de unt de arahide, și Tort De Rom Din Cartofi Dulci Din Caraibe Cu Glazură De Rom Cu Unt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Straturi: reglați suportul cuptorului la pozițiile superioare-medii și inferioare-medii și preîncălziți cuptorul la 275 F. Ungeți tigăile rotunde de 3 (9 inci) cu 2 linguri de unt. Praf cu zahăr de cofetari și atingeți excesul. Linia de fund de tigăi cu runde de hârtie pergament.
Combinați zahărul și amidonul de porumb într-un castron mic. Bateți albușurile, oțetul și sarea la viteză medie mică până se spumează, aproximativ 30 de secunde. Creșteți viteza la mediu mare și, cu mixerul în funcțiune, adăugați încet amestecul de zahăr-amidon de porumb 1 lingură la un moment dat. Când ați terminat, continuați să amestecați până se formează vârfuri rigide, lucioase, cu aproximativ 2 minute mai mult.
Adăugați vanilie și bateți doar până se combină.
Întindeți o cantitate egală de bezea în tigăile pregătite pentru tort.
Coaceți până se usucă și crocant, aproximativ 1 oră, rotind și alternând tigăile la jumătatea coacerii. Opriți cuptorul, deschideți-l cu lingura de gătit din lemn și lăsați bezeaua să stea în cuptor timp de 1 oră.
Pentru untul dulce și asamblare: între timp, pregătiți untul întins. Bateți untul, 1/2 cană de zahăr de cofetărie, gălbenușul de ou, vanilia și sarea într-un castron mare cu mixer la viteză mică, aproximativ 1 minut. Odată ce zahărul cofetarilor este combinat cu untul, creșteți viteza la mediu și bateți până când amestecul este ușor și pufos, aproximativ 3 minute.
Răsturnați cu grijă 1 bezea pe o farfurie și îndepărtați și aruncați pergamentul.
Așezați bezea, cu partea de sus în sus, pe o farfurie de servire sau un suport pentru tort.
Se întinde cu jumătate de amestec de unt. Repetați metoda de inversare cu a doua bezea, aranjați deasupra amestecului de unt, întindeți cu amestecul de unt rămas și acoperiți cu a treia bezea. Cerneti restul de 2 linguri de zahar de cofetari peste bezea.