Tort de bezea și unt dulce

Tort de bezea și unt dulce
Nevoie de o desert fără gluten și vegetarian? Tortul cu bezea și unt dulce ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 347 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime. Un amestec de oțet, amidon de porumb, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 179 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Tort cu unt galben cu glazură de bezea de vanilie, Tort Bundt cu unt de arahide cu ciocolată cu glazură dulce de unt de arahide, și Tort De Rom Din Cartofi Dulci Din Caraibe Cu Glazură De Rom Cu Unt pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru bezea
2
Straturi: reglați suportul cuptorului la pozițiile superioare-medii și inferioare-medii și preîncălziți cuptorul la 275 F. Ungeți tigăile rotunde de 3 (9 inci) cu 2 linguri de unt. Praf cu zahăr de cofetari și atingeți excesul. Linia de fund de tigăi cu runde de hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate
5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
3
Combinați zahărul și amidonul de porumb într-un castron mic. Bateți albușurile, oțetul și sarea la viteză medie mică până se spumează, aproximativ 30 de secunde. Creșteți viteza la mediu mare și, cu mixerul în funcțiune, adăugați încet amestecul de zahăr-amidon de porumb 1 lingură la un moment dat. Când ați terminat, continuați să amestecați până se formează vârfuri rigide, lucioase, cu aproximativ 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Adăugați vanilie și bateți doar până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
5
Întindeți o cantitate egală de bezea în tigăile pregătite pentru tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei ArbolArdei Arbol
6
Coaceți până se usucă și crocant, aproximativ 1 oră, rotind și alternând tigăile la jumătatea coacerii. Opriți cuptorul, deschideți-l cu lingura de gătit din lemn și lăsați bezeaua să stea în cuptor timp de 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
7
Pentru untul dulce și asamblare: între timp, pregătiți untul întins. Bateți untul, 1/2 cană de zahăr de cofetărie, gălbenușul de ou, vanilia și sarea într-un castron mare cu mixer la viteză mică, aproximativ 1 minut. Odată ce zahărul cofetarilor este combinat cu untul, creșteți viteza la mediu și bateți până când amestecul este ușor și pufos, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
8
Răsturnați cu grijă 1 bezea pe o farfurie și îndepărtați și aruncați pergamentul.
9
Așezați bezea, cu partea de sus în sus, pe o farfurie de servire sau un suport pentru tort.
10
Se întinde cu jumătate de amestec de unt. Repetați metoda de inversare cu a doua bezea, aranjați deasupra amestecului de unt, întindeți cu amestecul de unt rămas și acoperiți cu a treia bezea. Cerneti restul de 2 linguri de zahar de cofetari peste bezea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate
Ardei ArbolArdei Arbol
5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului
11
Servește.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista