Tortul cu banane cu pere cu susul în jos necesită în jur 55 minute de la început până la sfârșit. Acest desert are 271 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați oul, făina, zahărul brun ferm și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 22%. Încercați Tort Cu Banane-Pere Cu Susul În Jos, Tort Cu Pere Cu Susul În Jos, și Tort Cu Pere Cu Susul În Jos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Acoperiți fundul unei tigaie rotunde de 9 inci cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală
2
Presărați cu zahăr brun și aranjați felii de pere peste zahăr într-un model suprapus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Jumătăți De Pere în Sirop
3
Bateți 1/4 cană de unt la viteza medie a unui mixer electric până la crem; adăugați treptat 2/3 cană zahăr granulat, bătând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
Căpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
4
Adăugați oul și banana, bătând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(carton Bloc)
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
5
Combinați făina, sifonul și sarea într-un castron mic; adăugați la amestecul de unt alternativ cu zară, începând și terminând cu amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Căpșuni La Picior
Bomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
6
Se amestecă la viteză mică după fiecare adăugare până se omogenizează. Puneți aluatul peste felii de pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în Sirop
7
Coaceți la 350 timp de 30 până la 35 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește 5 minute în tigaie pe un suport de sârmă. Slăbiți tortul din părțile laterale ale tigaiei cu o spatulă metalică îngustă și inversați pe o farfurie de tort.