Tort De Avocado
Avocado Pound tort este un vegetarian desert. Această rețetă face 12 porții cu 487 calorii, 7g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 389 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de zahăr granulat, praf de copt, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Avocado, Tort De Avocado, și Tort De Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați un suport în centrul și treimea superioară a cuptorului și preîncălziți la 350 de grade F. Ungeți și făinați două tigăi de pâine de 9x5 inci și puneți-le deoparte.
Într-un castron mediu, amestecați făina, făina de porumb, sarea, praful de copt și bicarbonatul de sodiu. Pune deoparte.
În vasul unui mixer electric cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete, bateți untul și zahărul la viteză medie până când sunt ușoare și pufoase, 3 până la 5 minute.
Adăugați avocado și bateți încă 2 minute. Opriți mixerul și răzuiți părțile laterale ale bolului, după cum este necesar.
Adăugați ouă, pe rând, bătând la viteză medie timp de 1 minut după fiecare adăugare. Opriți mixerul și răzuiți-l pentru a vă asigura că totul este bine amestecat. Bate în vanilie.
Cu mixerul la viteză mică, adăugați jumătate din amestecul de făină. Bateți până când sunt încorporate.
Adăugați Zara și amestecul de făină rămas. Bateți până când sunt încorporate.
Scoateți vasul din mixerul standului și terminați încorporarea aluatului cu o spatulă.
Împărțiți aluatul între tigăi și coaceți pe rafturi alternante timp de 30 de minute. După 30 de minute, rotiți rafturile și coaceți încă 15 până la 25 de minute sau până când o frigăruie introdusă în centru iese curată.
Lăsați să se răcească în tigăi timp de 20 de minute înainte de a se răsturna pe o grătar pentru a se răci complet.Tortul va dura, bine înfășurat, la temperatura camerei timp de până la 4 zile.