Tort De Arțar Pecan

Tort De Arțar Pecan
Maple Pecan tort este un fără lactate și vegetarian desert. Această rețetă servește 10 și costă 1,0 USD pe porție. O porție conține 303 calorii, 6g de proteine, și 13g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de făină de pecan, coniac, sirop de arțar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Vermont Maple-Tort Cu Nuci Pecan, Tort cu condimente Pecan cu glazură de arțar, și Tort De Cafea Danez Cu Arțar-Pecan.

Instrucțiuni

1
Unt și făină o tigaie de tort de 9 inci cu o jantă detașabilă. Într-un castron, amestecați făina universală, făina de pecan, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Praf De CoptPraf De Copt
UntUnt
Nuci PecanNuci Pecan
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
BolBol
2
Într-un castron mic, amestecați gălbenușurile de ou, siropul de arțar, uleiul de pecan și rachiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De ArțarSirop De Arțar
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Ulei De PecanUlei De Pecan
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se toarnă în amestecul de făină; se amestecă pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
4
Într-un castron mare, cu un mixer, bateți albușurile până se formează vârfuri moi. Bateți zahărul, câte o lingură pe rând și continuați să bateți până la luciu, aproximativ 2 minute. Se amestecă un sfert din amestecul de albuș de ou în amestecul de gălbenușuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ZahărZahăr
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
5
Răzuiți în amestecul rămas de albuș de ou și pliați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
6
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Coaceți într-un cuptor de 350 până când tortul revine când este apăsat ușor în centru, 30 până la 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Transferați în tigaie într-un raft și lăsați să se răcească aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Scoateți marginea tăvii.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Tăiați tortul pe jumătate orizontal și așezați stratul inferior pe o farfurie de tort.
11
Întindeți jumătate din glazura de brânză cremă de arțar pe stratul inferior; deasupra cu stratul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză înghețatăCremă De Brânză înghețată
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Sirop De ArțarSirop De Arțar
12
Întindeți glazura rămasă deasupra (lăsați părțile goale).
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
13
Se presară cu nuci pecan tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PecanBucăți De Pecan
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista