Tort De Arțar-Măr Cu Susul În Jos

Tort De Arțar-Măr Cu Susul În Jos
Nevoie de un desert vegetarian? Tortul de arțar-măr cu susul în jos ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru 78 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 9 porții cu 176 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Un amestec de zahăr granulat, praf de copt, sirop de arțar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Maple Apple Cu Susul În Jos Tort, Tort De Arțar-Măr Cu Susul În Jos, și Tort De Arțar-Măr Cu Susul În Jos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 204°. pulverizați tava de copt de 8 x 8 inci cu spray de gătit. Aduceți siropul de arțar doar la fiert într-o cratiță mică la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Se toarnă uniform în tigaie. Aranjați cu grijă feliile de mere într-un singur strat peste sirop; deoparte. Bateți untul, zahărul și oul într-un bol mediu cu mixerul electric la viteză medie până când se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Combinați făina, praful de copt și sarea într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Adăugați la amestecul de zahăr alternativ cu laptele, bătând la viteză mică după fiecare adăugare doar până la amestec. Puneți aluatul uniform peste mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până când pick-ul de lemn introdus în centrul tortului iese curat. Inversați imediat desertul pe placa de servire; scoateți tigaia. Se răcește ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Tăiați în 9 pătrate; top fiecare cu o porție de Reddi-wip chiar înainte de servire.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții9
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista