Tort De Alune De Ciocolată
Ciocolata alune Torte este un fără gluten rețetă cu 12 porții. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 322 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de ouă, amestec de budincă de ciocolată, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Tort De Alune De Ciocolată, Tort De Alune De Ciocolată, și Tort De Alune De Ciocolată.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Înveliți partea de jos și partea de jos a laturilor unei tigaie cu formă de primăvară de 10 inci cu unt înmuiat.
Strat 1 cana tocat alune pe partea de jos a tigaie. În robotul de bucătărie sau blender, combinați restul de 1 cană de alune, ouă, amestec de budincă și unt topit. Procesați până când se amestecă bine și nucile sunt măcinate bine.
Se toarnă în tigaie pregătită.
Coaceți aproximativ 20 de minute sau până când marginile torte sunt ferme, dar jiggles centru atunci când pan este agitat.
Scoateți din cuptor și răciți 10 minute. Eliberați părțile laterale. Se răcește la călduț, apoi se transferă pe placa de servire și se praf cu pudră de cacao și zahăr pudră.
Serviți la cald sau la temperatura camerei.