Tort Cu Unt De Lămâie-Migdale
Tortul cu unt de lămâie-migdale ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 568 calorii, 13g de proteine, și 43G de grăsime. Un amestec de smântână grea, migdale, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Tort de lămâie-migdale cu umplutură de caș de lămâie, Broccoli Cu Unt De Migdale De Lamaie, și Broccoli Și Migdale Cu Unt De Lămâie.
Instrucțiuni
Combinați coaja de lămâie și sucul într-o cratiță nereactivă cu zahărul și ouăle și bateți bine.
Adăugați untul și gătiți la foc mediu, amestecând continuu cu o spatulă de cauciuc sau o lingură de lemn, până când zahărul se dizolvă și amestecul se îngroașă în caș. Asigurați-vă că continuați să răzuiți fundul tigaiei în cele câteva minute necesare; nu doriți ca ouăle să se amestece înainte de a se forma cașul. Dacă sunteți de tip nervos, faceți cașul într-un castron rezistent la căldură peste o oală cu apă clocotită (fundul vasului nu trebuie să atingă apa). Cașul va dura puțin mai mult pentru a se îngroșa, aproximativ 5 minute. Strecurați cașul într-un castron și apăsați o bucată de folie de plastic pe suprafață, astfel încât să nu se formeze o piele. Se dă la frigider până se răcește, cel puțin 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 177°.Ungeți o tigaie de primăvară de 9 inci cu 1 lingură de unt și pudrați-o cu 1 lingură de făină.
Cremați restul de 8 linguri de unt într-un castron mare cu 1 cană de zahăr până când este ușor și pufos. Cernem restul de 1 cană de făină, praful de copt și sarea împreună și amestecăm în untul cremos.
Într-un castron separat, bateți ouăle până încep să spumeze. Nu exagerați, altfel tortul va fi dur.
Adăugați ouăle și migdalele măcinate în amestecul de făină și unt, amestecând bine.
Răsturnați aluatul în tigaia pregătită. Aruncați 8 linguri individuale de caș de lămâie uniform în jurul exteriorului tortului, lăsând o margine de 1 inch în jurul marginii. Încercați să așezați cașul, astfel încât să existe o cantitate uniformă de aluat de tort între fiecare păpușă de caș. Aruncați 3 linguri de caș în centru. Puneți la frigider orice caș rămas pentru o altă utilizare (sugestie: pâine prăjită pentru micul dejun).
Presărați blatul tortului cu migdalele feliate și 1 până la 2 linguri de zahăr, după gust.
Coaceți până când tortul se rumeneste deasupra și o scobitoare sau un cuțit introdus în tort iese curat (asigurați-vă că nu îl introduceți lângă caș), aproximativ 40 de minute.
Lăsați să se răcească timp de 10 minute, apoi îndepărtați părțile laterale ale tigaiei sub formă de arc și lăsați să se răcească complet pe un suport de sârmă.
Dacă serviți tortul cu frișcă, adăugați lichiorul de migdale în smântâna grea și bateți până când crema este rigidă. Cerneti un strat subtire si uniform de zahar de cofetari peste varful tortului.
Prezentați tortul la masă și oferiți frisca de migdale pe lateral.