Tort cu unt de arahide II
Tortul cu unt de arahide ii necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. O porție conține 926 calorii, 18g de proteine, și 44G de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ouă, zahăr de cofetari, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Nutella-pâine cu unt de arahide stratificată și învârtită {tort de pâine cu unt de arahide}, Tort de ciocolată cu unt de arahide cu o glazură specială de unt de arahide, și Ciocolata Chip unt de arahide Pound tort w / unt de arahide glazura pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți și făinați două tigăi rotunde de tort de 9 inch.
Combinați 1/2 cană de unt de arahide și 1/2 cană de unt sau margarină. Cremă până la lumină și pufoasă.
Adăugați ouă pe rând, amestecând bine după fiecare.
Adăugați amestecul de tort alternativ cu apa. Se amestecă până se combină.
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite.
Coaceți la 325 grade F (165 grade C) timp de 25 de minute sau până când se fac testele de tort. Lăsați prăjiturile să se răcească în tigaie timp de 10 minute și apoi întoarceți-le pe un suport de răcire pentru a se răci complet. Asamblați și înghețați cu glazură de unt de arahide odată rece.
Combinați 1 cană de unt de arahide și 1/2 cană de unt sau cremă de margarină împreună până când sunt ușoare și pufoase.
Adăugați zahărul cofetarului.
Se amestecă suficientă cremă pentru a face înghețarea unei consistențe răspândite. Aplicați la tortul rece.