Tort Cu Trei Fructe De Pădure
Trei tort cu unt de fructe de pădure ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 322 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână vanilie, unt, făină de tort și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort Ușor Cu Unt De Fructe De Pădure, Saskatoon Berry Unt Tarte & Berry Cum Să, și Tort de tigaie cu afine (un tort cu fructe de pădure cu susul în jos) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 buc.F. Ungeți o tigaie metalică de 13 x 9 x 2 inci, apoi tapetați fundul cu hârtie de ceară și hârtie de grăsime.
Se încălzește untul cu smântână într-o cratiță mică la foc mic până se topește, apoi se răcește.
Bateți ouăle, zahărul granulat și sarea cu un mixer electric la viteză mare până când amestecul este gros, palid și formează o panglică atunci când bătăile sunt ridicate, aproximativ 5 minute cu un mixer în picioare sau aproximativ 12 minute cu un handheld.
Adăugați coaja, praful de copt și vanilia și amestecați la viteză mică până se omogenizează.
Adăugați 1 1/4 căni de făină și jumătate de amestec de unt și amestecați la viteză mică până se omogenizează.
Se amestecă untul rămas și 1 1/4 căni de făină în același mod. Măriți viteza la mediu și bateți 1 minut cu un mixer în picioare sau 2 minute cu un handheld sau până când aluatul este gros și lipicios.
Adăugați fructe de pădure și pliați cu grijă cu o spatulă de cauciuc până când abia se combină. (Zmeura va începe să se destrame, iar aluatul va arăta ușor roz.) Lingura aluat în tava de copt, netezirea ușor de sus.
Coaceți în mijlocul cuptorului până când este elastic la atingere și un tester introdus în centru iese curat, 45 până la 50 de minute. Se răcește complet în tigaie pe un raft.
Rulați un cuțit în jurul marginii tortului, apoi răsturnați raftul peste tort și întoarceți tortul pe el.
Îndepărtați hârtia de ceară și reintroduceți-o pe un platou.
Chiar înainte de servire, praf cu zahăr de cofetărie.