Cartofi Ducesă
Cartofi Ducesa ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 16 porții cu 270 calorii, 5g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. 43 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Mergeți la magazin și ridicați nucșoară, cartofi roșii, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cartofi Ducesă, Cartofi Ducesă, și Cartofi Ducesă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. tapetați o foaie de copt cu pergament sau un covor de copt din siliciu.
Așezați cartofii fierți pe o foaie de copt și puneți-l în cuptor până se usucă ușor la suprafață, 10 până la 15 minute.
Scoateți cartofii din cuptor și procesați-i printr-o mașină de tocat sau o moară de alimente. Se lasă să se răcească într-un castron timp de aproximativ 5 minute.
Adăugați gălbenușurile de ou, untul, câteva vârfuri generoase de sare, un vârf generos de piper, un vârf de nucșoară și 3/4 cană smântână. Se amestecă cu o spatulă de cauciuc pentru a combina. Gustați și asigurați-vă că cartofii au fost sărați în mod adecvat.
Transferați într-o pungă mare de patiserie și țeavă printr-un vârf mare de stea într-o mișcare spirală circulară/ascendentă pe foaia de copt pregătită.
Faceți o spălare a ouălor amestecând întregul ou cu restul de 1/2 cană de cremă. Periați ușor cartofii cu conducte cu spălarea ouălor. (Acest lucru este puțin mai ușor dacă răciți cartofii conducte timp de aproximativ o jumătate de oră.)
Coaceți până se rumenesc în jurul marginilor.
Serviți pe un platou frumos!