Tort cu susul în jos pentru mic dejun
Tortul cu micul dejun cu susul în jos necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Pentru 1,64 USD per porție , această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 469 de calorii , 7 g de proteine și 15 g de grăsimi . Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de afine, cireșe maraschino, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest desert. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 37% , ceea ce nu este atât de super. Tort cu 3 straturi cu susul în jos cu mere și nuci pecan , tort cu mere fără ouă | prăjitura cu mere cu susul în jos și caserola cu micul dejun mexican pe dos cu crustă de haș maro sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Clătiți și scurgeți afinele din amestecul de brioșe; pus deoparte.
Pune amestecul de brioșe și drojdia într-un castron mare; pus deoparte.
Scurgeți ananasul, rezervând sucul într-o cană de măsurat. Pune ananasul deoparte.
Adăugați suficientă apă la suc pentru a măsura 2/3 de cană.
Se toarnă în cratiță; se încălzește la 120°-130°.
Adăugați în amestecul de brioșe; se amestecă doar până se umezește. Se bate oul. Acoperiți și lăsați să se odihnească 10 minute.
Combinați zahărul brun și untul; se toarnă într-un 9-in uns. tava rotunda de copt.
Tăiați fiecare felie de ananas în jumătate; aranjați peste amestecul de zahăr brun. Puneți cireșe în ananas.
Peste ananas se pune jumătate din aluat.
Se presară cu afine rezervate.
Se unge cu aluatul rămas.
Coaceți la 350° timp de 40-45 de minute sau până când o scobitoare introdusă în tort iese curată. Se răstoarnă imediat pe o farfurie de servire. Se răcește complet.
Ornați cu afine proaspete, dacă doriți.