Tort Cu Stropi De Ciocolată
Această rețetă fără gluten servește 16 și costă 81 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 304 calorii. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână cremă de brânză philadelphia, zahăr pudră, ciocolată semi-dulce de brutar și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare includ Limon Splash, Lemon Splash, și Cherry Splash.
Instrucțiuni
Se topește 3 oz. ciocolată conform instrucțiunilor de pe pachet. Bateți amestecul de budincă și laptele într-un castron mediu cu biciul 2 min. Se amestecă ciocolata topită. Se amestecă ușor în 1 cană de bici rece.
Tăiați fiecare tort în 2 straturi. Stivați pe farfurie, răspândind 3/4 cană amestec de budincă între fiecare strat.
Se amestecă crema de brânză și zahărul într-un castron mediu cu mixerul până se omogenizează bine. Se amestecă ușor în 2 cesti bici rece.
Se întinde pe partea superioară și laterală a tortului.
Cuptor cu microunde rămas 3 oz. ciocolata și biciul rece rămas în vasul cu microunde la înălțime 1 până la 1-1 / 2 min. sau până când ciocolata este complet topită și amestecul este bine amestecat, amestecând după 1 min. Se întinde imediat deasupra tortului, lăsând excesul să picure pe partea tortului. A se păstra la frigider.