Tort Cu Strat Mat Cu Ciocolată Cu Lapte

Tort Cu Strat Mat Cu Ciocolată Cu Lapte
Rețeta de tort cu strat de lapte-ciocolată-mată poate fi făcută în aproximativ 3 ore. Această rețetă face 8 porții cu 1018 calorii, 12g de proteine, și 73G de grăsime fiecare. Pentru $2.21 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, făină de tort, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Funcționează bine ca un desert accesibil. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, care nu este atât de super. Tort Cu Strat Mat Cu Ciocolată Cu Lapte, Tort Crocant Cu Ciocolată Cu Lapte-Unt De Arahide, și Tort cu strat de ciocolată cu glazură de ciocolată cu lapte sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Unt și făină două tigăi de tort pătrate de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
3
Într-un castron mediu, bateți făina de tort, cacao și praful de copt. Într-o cratiță medie, topiți untul în lapte la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Făină De TortFăină De Tort
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Se transferă într-un castron mare și se lasă să se răcească ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Bateți gălbenușurile de ou și 1/2 cană de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
6
Adăugați ingredientele uscate și bateți până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
7
Într-un castron curat, bateți albușurile cu sarea până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat restul de 1/2 cană de zahăr și bateți la viteză medie-mare până când albii sunt rigizi și lucioși. Îndoiți albușurile bătute în aluat până când nu rămân dungi. Împărțiți aluatul între tigăi și coaceți timp de 25 de minute, până când prăjiturile sunt elastice și o scobitoare introdusă în centre iese curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
8
Transferați prăjiturile într-un raft și lăsați să se răcească complet.
9
Între timp, într-o cratiță medie, aduceți crema la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
10
Puneți ciocolata într-un vas termorezistent și turnați deasupra smântâna fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
11
Lăsați să stea 3 minute, apoi bateți până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
12
Lăsați glazura să stea la temperatura camerei, amestecând ocazional, până când este suficient de groasă pentru a se răspândi, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
13
Întoarceți prăjiturile din tigăi și puneți un strat pe o farfurie. Se acoperă cu 1 cană de glazură, întinzându-l până la margine. Acoperiți cu al doilea strat și întindeți glazura rămasă peste partea superioară și laterală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
14
Lăsați tortul să stea la temperatura camerei timp de aproximativ 30 de minute înainte de a-l tăia în pătrate.
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista