Tort Cu Strat De Smântână Din Sud - Nucă De Cocos

Southern Sour Cream-Coconut Layer Cake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 7. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 654 calorii. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de amestec de tort, scurtare solidă de legume, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de recipes.prevention.com. cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Tort Cu Strat De Smântână Din Sud - Nucă De Cocos, Nucă De Cocos Southern Comfort Layer Cake, și Tort Cu Strat De Ciocolată Cu Smântână pentru rețete similare.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Sudul în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Fess Parker Santa Barbara Riesling cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Fess Parker Santa Barbara Riesling]()
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Note florale și flori de portocal, amestecate cu mirosuri de citrice, piersici, caprifoi și caise ușoare pe nas. Pe gust veți găsi arome de piersici, caise și citrice. Aceste arome se combină pentru a produce un Riesling uscat, dar bine echilibrat.