Tortul cu strat de portocale de sânge este un vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție conține 219 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de zahăr pudră, miere, frișcă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 31%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort de ricotta cu umplutură de portocale de sânge, topping de Mascarpone cu frișcă și felii de portocale de sânge confiate, Tort de ciocolată dulce-amăruie cu aromă de portocale cu compot de portocale de sânge confiate, și Tort de portocale de sânge cu glazură de coajă de portocală.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pentru a pregăti tortul, acoperiți o tigaie rotundă de 8 inci cu spray de gătit; linia de jos a tigaiei cu hârtie de ceară. Înveliți hârtia de ceară cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Ceară
Formă De Tort
3
Combinați ouăle, 1/4 linguriță de vanilie și sare într-un castron mare și bateți cu un mixer la viteză mare 2 minute. Adăugați treptat 1/2 cană de zahăr granulat, bătând până când amestecul de ouă este gros și palid (aproximativ 3 minute). Îndoiți ușor făina în amestec de ouă, 1/4 cană la un moment dat. Puneți aluatul în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Vanilie
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
Tigaie
4
Coaceți la 375 timp de 20 de minute sau până când tortul revine când este atins ușor în centru. Se răcește în tigaie 10 minute pe un suport de sârmă; scoateți din tigaie. Se răcește complet pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
Tigaie
5
Pentru a pregăti umplutura, așezați o strecurătoare într-o măsură de sticlă de 2 litri sau într-un bol mediu. Strecurătoare linie cu 4 straturi de tifon, permițând tifon să se extindă peste marginile exterioare. Lingura iaurt în strecurătoare. Acoperiți ușor cu folie de plastic; refrigerați 12 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iaurt
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Apa Suplimentara
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Bol
6
Puneți brânza de iaurt într-un castron mare; aruncați lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Iaurt
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Adăugați miere și 1/2 linguriță de vanilie în iaurt, amestecând bine cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Iaurt
Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
8
Combinați smântâna și zahărul pudră într-un castron mediu și bateți cu un mixer la viteză mare până se formează vârfuri moi. Se amestecă ușor o pătrime din amestecul de cremă în amestecul de iaurt; pliați ușor amestecul de cremă rămas. Acoperiți și răciți 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Iaurt
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
9
Aranjați secțiunile portocalii de sânge într-un singur strat pe mai multe straturi de prosoape de hârtie și lăsați să stea 5 minute. Rezervați jumătate din secțiuni; tăiați aproximativ secțiunile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
10
Combinați secțiunile portocalii tocate și menta tocată. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale
Mentă
11
Pentru a prepara siropul, combinați sucul și 1/4 cană de zahăr granulat într-o cratiță mică; se aduce la fierbere la foc mediu-mare, amestecând continuu cu un bici. Reduceți căldura; se fierbe până se reduce la 1/4 cană (aproximativ 15 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Suc
Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
12
Se ia de pe foc; rece.
13
Împărțiți tortul pe jumătate orizontal folosind un cuțit zimțat; așezați stratul inferior, tăiat cu fața în sus, pe o farfurie.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Zimțat
14
Periați cu 2 linguri de sirop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop
15
Se întinde cu jumătate de amestec de iaurt, lăsând o margine de 1/4 inch.