Tort Cu Strat De Nucă De Cocos Prăjită

Tort Cu Strat De Nucă De Cocos Prăjită
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu strat de nucă de cocos prăjită. Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 323 calorii. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână praf de copt, zahăr, cremă de tartru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare includ Tort de nucă de cocos prăjit de la Throwdown cu umplutură de nucă de cocos și cremă de unt de nucă de cocos, Tort de nucă de cocos prăjită cu umplutură de nucă de cocos și cremă de unt, și Tort Cu Strat De Nucă De Cocos.

Instrucțiuni

1
Așezați un raft în mijlocul cuptorului; preîncălziți la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Înveliți 2 (9 - x 1 1/2-inch) Tigăi rotunde pentru tort cu spray de gătit. Praf cu făină; scuturați excesul și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
1
Așezați 1 cană de zahăr și 1/3 cană de nucă de cocos într-un robot de bucătărie; procesați până când nuca de cocos este măcinată fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Transferați într-un castron mare și adânc.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați untul și restul de 1/3 cană de zahăr în castron; bateți cu un mixer electric la viteză medie-mare până când este ușor și pufos (aproximativ 5 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
4
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
5
Combinați făina, praful de copt și sarea într-un castron mediu. Reduceți viteza mixerului la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
6
Adăugați amestecul de făină alternativ cu laptele de cocos, începând și terminând cu amestecul de făină. Bate în vanilie. Împărțiți uniform aluatul între cele 2 tigăi pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De CocosLapte De Cocos
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
7
Coaceți prăjiturile până când o scobitoare de lemn introdusă în centre iese curată (aproximativ 35 de minute). Lăsați cuptorul pornit. Răciți prăjiturile în tigăi pe grătar timp de 10 minute. Răsturnați prăjiturile pe grătar; se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
1
Așezați nuca de cocos pe o foaie mare de copt; prăjiți până se rumenesc (aproximativ 10 minute), amestecând de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
2
Așezați albușurile de ou, zahărul, crema de tartru și sarea într-un castron mare, rezistent la căldură, așezat pe aproximativ 1 1/2 inci de apă fierbinte; bateți cu un mixer electric la viteză medie-mare până când se formează vârfuri atunci când bătăile sunt ridicate (aproximativ 7 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Scoateți vasul din cratiță; continuați să bateți până când înghețarea este răcită (aproximativ 3 minute). Bate în vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
VanilieVanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
4
Așezați cu grijă 1 strat de tort pe o farfurie. Folosind o spatulă, întindeți un strat de glazură deasupra tortului; deasupra cu tortul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Întindeți glazura rămasă deasupra și părțile laterale ale întregului tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
6
Presărați nucă de cocos prăjită peste întregul tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții16
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista