Tort cu strat de Mocha cu umplutură de cremă de ciocolată-Rom

Tort cu strat de Mocha cu umplutură de cremă de ciocolată-Rom
Tortul cu strat de Mocha cu umplutură de cremă de ciocolată-Rom necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 16 porții cu 511 calorii, 5g de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, făină de tort, praf de cafea instant și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Tort Cu Strat De Mocha Cu Umplutură De Cremă De Ciocolată-Rom, Tort Cu Strat De Ciocolată Cu Umplutură De Cremă De Zmeură, și Tort cu strat de ciocolată cu fursecuri și umplutură de cremă.

Instrucțiuni

1
Se amestecă primele 3 ingrediente într-o cratiță mare grea la foc mediu-mare până când zahărul se dizolvă și smântâna se fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc.
3
Adăugați 20 de uncii de ciocolată; bateți până se topește și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Bateți în rom și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
ROMROM
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Transferați 1 cană amestec de ciocolată caldă într-un castron mic; bateți restul de 2 uncii de ciocolată în amestec în castron și puneți deoparte pentru topping. Acoperiți; lăsați să stea la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
6
Transferați amestecul de ciocolată rămas într-un castron mare pentru a fi folosit ca umplutură; se răcește până la rece și gros, cel puțin 6 ore și până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Se amestecă apa și zahărul într-o cratiță mică la foc mic doar până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc; se amestecă în ROM. Acoperiți și lăsați să stea până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ROMROM
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt 9x9x2-inch tigaie metalică. Linia de jos cu hârtie cerată; hârtie de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Combinați vanilia și pudra de cafea în ceașcă; se învârte pentru a dizolva cafeaua. Cernem făina, cacao și bicarbonatul de sodiu într-un castron mic. Folosind mixerul electric, bateți gălbenușurile de ou și 1/2 cană de zahăr într-un castron mediu până când sunt foarte groase și de culoare deschisă, aproximativ 3 minute. Bateți în amestec de vanilie-cafea. Folosind bătăi curate și uscate, bateți albușurile de ou, crema de tartru și sarea într-un castron mare până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat restul de 1/4 cană de zahăr, bătând până se înțepenește, dar nu se usucă. Îndoiți 1/3 de albi în amestec de gălbenușuri. Îndoiți jumătate din amestecul de făină. Îndoiți în jumătate din albii rămași, apoi amestecul de făină rămas, apoi albii rămași.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Cafea InstantCafea Instant
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
VanilieVanilie
CafeaCafea
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Transferați aluatul în tigaia pregătită; se întinde ușor până la o grosime uniformă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Coaceți tortul până când este umflat și testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 18 minute. Se răcește în tigaie pe raft (tortul se poate micșora ușor).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
5
Se taie în jurul tigaie pentru a slăbi tort. Întoarceți-vă pe suprafața de lucru; îndepărtați hârtia. Folosind cuțit lung zimțată, se taie tort orizontal în jumătate.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
TigaieTigaie
6
Așezați 1 jumătate, tăiată cu fața în sus, pe platou.
7
Stropiți jumătate de sirop (aproximativ 3 1/2 linguri) peste. Folosind mixerul electric, bateți umplutura de ciocolată rece până când este groasă și mai deschisă la culoare, mai puțin de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
8
Întindeți toată umplutura uniform peste stratul de tort, aliniindu-vă cu părțile laterale ale tortului (umplutura va avea o grosime de aproximativ 1 inch).
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
9
Stropiți siropul rămas peste partea tăiată a celui de-al doilea strat de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
10
Așezați stratul, siropul în jos, deasupra umpluturii; apăsați pentru a adera. Reîncălziți topping la foc mic doar până când se toarnă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
11
Se toarnă topping pe centrul superior al tortului. Folosind o spatulă mică, întindeți toppingul pe margini, având grijă să nu se vărsă. Răciți tortul până la 1 zi, acoperind ușor cu folie sau cu cupolă de tort după 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
12
Tăiați tortul în 16 pătrate și serviți.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista