Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu strat de limonadă. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 288 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 16. 2329 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Taste Of Home necesită coajă de lămâie, albușuri de ou, ouă și zară. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, care nu este atât de remarcabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort Cu Strat De Limonadă, Tort Cu Strat De Limonadă, și Tort Cu Strat De Limonadă Roz.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, bateți untul și zahărul până se sfărâmă, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați concentratul de limonadă, coaja de lămâie și vanilia; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Limonadă
Coaja De Lamaie
Vanilie
3
Adăugați ouăle și albușurile, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Ouă
4
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
5
Se adaugă în amestecul de unt alternativ cu zară, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Unt
6
Coat doi 9-in. Tigăi rotunde de copt acoperite cu spray de gătit și pudrate cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
7
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite.
8
Coaceți la 350 de euro timp de 18-22 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a se scoate din tigăi pe o grătar pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Suport De Sârmă
Cuptor
9
Pentru glazură, într-un castron mic, combinați crema de brânză și untul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Glazura
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
10
Adăugați coaja de lămâie, concentratul de limonadă și vanilia; se amestecă bine. Bateți treptat în zahărul cofetarilor până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Concentrat De Limonadă
Coaja De Lamaie
Vanilie
11
Întindeți glazura între straturi și deasupra și părțile laterale ale tortului. Se da la frigider cel putin 1 ora inainte de servire. Puneți la frigider resturile.
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru tort. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.