Tort cu strat de căpșuni cu ciocolată (fără gluten)
Tortul cu strat de căpșuni cu ciocolată (fără gluten) ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 736 calorii, 19g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $1.91 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ulei de semințe de struguri, sare kosher, lapte de unt cu conținut scăzut de grăsimi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 59 minute. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Tort cu strat de ciocolată fără Gluten, Tort de ciocolată vegană fără Gluten (2 straturi), și Tort cu strat de ciocolată cu glazură de smântână de ciocolată (cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten) pentru rețete similare.