Tort Cu Strat De Cremă Italiană

Tort Cu Strat De Cremă Italiană
Rețeta italiană crema Layer Cake ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 1 oră și 30 de minute. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție conține 1007 calorii, 9g de proteine, și 61G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână gălbenușuri de ou, extract de vanillan, albușuri de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 24%. Încercați Tort cu strat de sifon portocaliu cu cremă de unt de bezea italiană de migdale-portocale, Italiană 5 Strat Dip, și Dip Italian Cu 5 Straturi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți trei Tigăi rotunde de 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați sifonul și Zara și lăsați să stea câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
3
Într-un castron mare, zahăr cremă, 1/2 cană unt, 1/2 cană ulei și scurtare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
UntUnt
CremăCremă
ZahărZahăr
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați gălbenușurile de ou pe rând, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
5
Se amestecă amestecul de zară alternativ cu făina în amestecul de cremă. Se amestecă 1 linguriță de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
6
Într-un bol mare de sticlă sau metal, bateți albușurile până se formează vârfuri rigide. Îndoiți 1/3 din albi în aluat, apoi pliați rapid în albii rămași până când nu rămân dungi. Se amestecă ușor în 1 cană de nuci pecan și nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Nucă De CocosNucă De Cocos
Nuci PecanNuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
7
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite.
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 25 până la 30 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată. Se lasă să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
9
Pentru a face glazura cu cremă de brânză: bateți împreună crema de brânză, 1/2 cană de unt sau margarină, 1 linguriță de vanilie și zahărul cofetarilor. Se amestecă 1 cană de nuci pecan tocate. Înghețați și umpleți tortul răcit cu glazură de brânză cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză înghețatăCremă De Brânză înghețată
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Bucăți De PecanBucăți De Pecan
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
UntUnt
VanilieVanilie

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Badian a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Este un vin Fructat, moale și tipic, care este deosebit de prietenos cu alimentele.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista