Tort Cu Strat De Ciocolată-Zmeură
Tortul cu strat de ciocolată-zmeură ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 244 calorii. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ulei vegetal, lapte, albuș de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 15%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Încercați Tort Cu Strat De Ciocolată-Zmeură, Tort Cu Strat De Zmeură De Ciocolată, și Tort cu strat de ciocolată neagră și zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză mică 30 de secunde sau până la umezire. Răzuiți părțile laterale ale bolului cu o spatulă de cauciuc; creșteți la viteză medie și bateți 1 minut sau până se omogenizează bine.
Se toarnă aluatul uniform în tigăi pătrate de 2 (8 inci) acoperite cu spray de gătit. (
Straturile vor fi subțiri.)
Coaceți la 350 timp de 15 minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi pe un suport de sârmă 5 minute.
Scoateți din tigăi; se răcește complet pe grătar.
Așezați un strat pe o farfurie; deasupra cu 1/2 cană de zmeură întinsă. Se acoperă cu al doilea strat de tort.
Tăiați tortul în jumătate, formând două dreptunghiuri.
Răspândiți 1/4 cană de zmeură rămasă peste un dreptunghi.
Așezați celălalt dreptunghi deasupra întinderii pentru a forma 4 straturi de tort cu zmeură întinsă între straturi.
Întindeți toppingul biciuit deasupra și părțile laterale ale tortului și Cerneți ușor cacao peste tort. Feliați tortul transversal în 8 felii.