David ' s Mesquite Smoked Texas Brisket
Reteta lui David Mesquite afumat Texas piept ar putea satisface pofta ta evreiască în aproximativ 4 ore și 40 de minute. Această rețetă servește 16. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 are 366 calorii, 48G de proteine, și 17g de grăsime per portie. Pentru $2.83 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și ridicați piept de vită, usturoi, condimente și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 22 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 95%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare includ Afumat, condiment frecat, piept în stil Texas pe pâine prăjită din Texas, Piept de vită afumat: Texas BBQ Classic, și Pieptul de gătit lent al vărului David.
Instrucțiuni
Faceți tăieturi adânci în piept cu un cuțit.
Așezați cuișoarele până la capăt în tăieturi. Presărați liber pieptul cu condimente grecești.
Așezați lemn de mesquite peste cărbuni gri / fierbinți.
Puneți grăsimea din piept în jos pe grătar. Fumați timp de 2 ore și nu întoarceți carnea.
Scoateți carnea și înfășurați bine de 2 ori în folie de aluminiu foarte grea. Puneți cuptorul timp de 2 ore pe o foaie de cookie la 250 de grade F.
Scoateți din cuptor și lăsați să stea (încă învelit în folie) cu 30 de minute până la 1 oră înainte de servire pentru a lăsa carnea să se "întărească" și sucul să fie absorbit.