Tort Cu Strat De Ciocolată Fudgy

Tort Cu Strat De Ciocolată Fudgy
Tort strat de ciocolata Fudgy ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Pentru $3.25 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 77g de grăsime, și un total de 1272 calorii. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, bicarbonat de sodiu, ciocolată dulce-amăruie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Cel Mai Bun Tort De Ciocolată Fudgy, Tort de ciocolată Fudgy, și Cupe De Tort De Ciocolată Fudgy pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Căptușiți fundul a trei Tigăi rotunde de tort de 8 inci cu runde de hârtie pergament. Pulverizați tigăile și hârtia pergament cu spray de gătit pentru legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Panceta Feliată Subțire, Tăiată în Bucăți De 1/4 InchPanceta Feliată Subțire, Tăiată în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
3
Într-un castron mare, bateți zahărul cu făina, pudra de cacao, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea. Într-un castron mic, bateți zeama cu ouăle și vanilia. Într-un alt castron mic, topiți untul în cafeaua fierbinte. Folosind un mixer electric, bateți jumătate din amestecul de zară în ingredientele uscate la viteză mică. Bateți în jumătate din amestecul de cafea, apoi răzuiți vasul. Bateți în amestecurile de lapte și cafea rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se toarnă aluatul uniform între tigăile pregătite și se coace timp de 25 până la 30 de minute, rotind tigăile la jumătatea coacerii, până când prăjiturile sunt elastice la atingere.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Lăsați prăjiturile să se răcească în tigăi timp de 10 minute, apoi întoarceți prăjiturile pe un suport pentru a se răci complet. Îndepărtați hârtia pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
6
Puneți ciocolata într-un castron mare. Într-o cratiță mică, aduceți smântâna și siropul de porumb la fiert. Se toarnă imediat peste ciocolată și se lasă să stea la loc cald timp de 5 minute. Bateți ușor ganache-ul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Bateți untul până se încorporează. Se da la frigider, amestecand frecvent, pana cand ganache-ul este suficient de gros pentru a se intinde, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
8
Într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde, combinați zahărul cu apa și încălziți timp de 30 de secunde. Se amestecă pentru a dizolva zahărul. Puneți un strat de tort pe o farfurie de tort sau carton de tort și periați ușor cu siropul de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixir GElixir G
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Întindeți aproximativ 3/4 cană de glazură pe tort într-un strat uniform de 1/4 inch. Repetați cu straturile de tort rămase, siropul de zahăr și glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixir GElixir G
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
10
Întindeți glazura rămasă în jurul părților laterale ale tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
11
Lăsați tortul să stea la temperatura camerei timp de cel puțin 1 oră înainte de feliere.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista