Tort cu strat de ciocolată final al luminii de gătit

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu strat de ciocolată Ultimate Cooking Light. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 200 de calorii. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 18. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de cacao, unt, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tort Cu Strat De Căpșuni Din Mai 2009 Lumina De Gătit, Curcanul prăjit final al luminii de gătit, și Salata cu șapte straturi a lui Cooking Light pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Înveliți fundul de tigăi rotunde de 2 (8 inci) cu spray de gătit (nu acoperiți părțile laterale ale tigaiei); căptușiți fundul tigailor cu hârtie de ceară. Înveliți hârtia de ceară cu spray de gătit; pune deoparte.
Bateți zahărul și untul la viteza medie a unui mixer până se omogenizează bine. Adăugați treptat înlocuitorul de ou; bate bine.
Combinați făina, cacao, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron. Cu mixerul care rulează la viteză mică, adăugați amestecul de făină la amestecul de zahăr alternativ cu smântână, începând și terminând cu amestecul de făină. Se amestecă ușor în apă clocotită și vanilie.
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite.
Coaceți la 350 timp de 35 de minute sau până când tortul revine când este atins în centru. Slăbiți straturile de pe părțile laterale ale tigăilor folosind o spatulă metalică îngustă; întoarceți-vă pe rafturi de sârmă. Îndepărtați hârtia de ceară; lasa sa se raceasca.
Așezați 1 strat de tort pe o farfurie; se întinde cu 1/2 cană glazură de ciocolată. Se acoperă cu alt strat de tort; întindeți glazura rămasă peste tort.