Tort cu strat de ciocolată final al luminii de gătit

Tort cu strat de ciocolată final al luminii de gătit
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu strat de ciocolată Ultimate Cooking Light. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 200 de calorii. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 18. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de cacao, unt, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tort Cu Strat De Căpșuni Din Mai 2009 Lumina De Gătit, Curcanul prăjit final al luminii de gătit, și Salata cu șapte straturi a lui Cooking Light pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Înveliți fundul de tigăi rotunde de 2 (8 inci) cu spray de gătit (nu acoperiți părțile laterale ale tigaiei); căptușiți fundul tigailor cu hârtie de ceară. Înveliți hârtia de ceară cu spray de gătit; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Bateți zahărul și untul la viteza medie a unui mixer până se omogenizează bine. Adăugați treptat înlocuitorul de ou; bate bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cești De Smântână Redusă în Grăsimi, împărțiteCești De Smântână Redusă în Grăsimi, împărțite
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Combinați făina, cacao, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron. Cu mixerul care rulează la viteză mică, adăugați amestecul de făină la amestecul de zahăr alternativ cu smântână, începând și terminând cu amestecul de făină. Se amestecă ușor în apă clocotită și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite.
6
Coaceți la 350 timp de 35 de minute sau până când tortul revine când este atins în centru. Slăbiți straturile de pe părțile laterale ale tigăilor folosind o spatulă metalică îngustă; întoarceți-vă pe rafturi de sârmă. Îndepărtați hârtia de ceară; lasa sa se raceasca.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Așezați 1 strat de tort pe o farfurie; se întinde cu 1/2 cană glazură de ciocolată. Se acoperă cu alt strat de tort; întindeți glazura rămasă peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Monedă Roșie De Bomboane1 Monedă Roșie De Bomboane
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții18
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista