Tort cu strat de ciocolată final al luminii de gătit
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu strat de ciocolată Ultimate Cooking Light. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 200 de calorii. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 18. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de cacao, unt, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tort Cu Strat De Căpșuni Din Mai 2009 Lumina De Gătit, Curcanul prăjit final al luminii de gătit, și Salata cu șapte straturi a lui Cooking Light pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Înveliți fundul de tigăi rotunde de 2 (8 inci) cu spray de gătit (nu acoperiți părțile laterale ale tigaiei); căptușiți fundul tigailor cu hârtie de ceară. Înveliți hârtia de ceară cu spray de gătit; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
Creveți Sotați, Decojiți
3
Bateți zahărul și untul la viteza medie a unui mixer până se omogenizează bine. Adăugați treptat înlocuitorul de ou; bate bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cești De Smântână Redusă în Grăsimi, împărțite
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Combinați făina, cacao, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron. Cu mixerul care rulează la viteză mică, adăugați amestecul de făină la amestecul de zahăr alternativ cu smântână, începând și terminând cu amestecul de făină. Se amestecă ușor în apă clocotită și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Hârtie De Orez
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite.
6
Coaceți la 350 timp de 35 de minute sau până când tortul revine când este atins în centru. Slăbiți straturile de pe părțile laterale ale tigăilor folosind o spatulă metalică îngustă; întoarceți-vă pe rafturi de sârmă. Îndepărtați hârtia de ceară; lasa sa se raceasca.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Așezați 1 strat de tort pe o farfurie; se întinde cu 1/2 cană glazură de ciocolată. Se acoperă cu alt strat de tort; întindeți glazura rămasă peste tort.