Tort cu strat de banane cu glazură de brânză cremă

Tort cu strat de banane cu glazură de brânză cremă
Această rețetă servește 16. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 306 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, lapte de unt, banane și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort Cu Strat De Banane Cu Glazură De Brânză Cremă, Tort cu strat de banane cu glazură de brânză cremă de lămâie, și Tort cu strat de catifea roșie cu glazură de brânză cremă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a pregăti tortul, acoperiți tigăile rotunde de 2 (8 inci) cu spray de gătit; căptușiți fundul cu hârtie de ceară. Înveliți hârtia de ceară cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
3
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
4
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mic, amestecând bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Așezați zahărul granulat, uleiul, 1 1/4 lingurițe extract de vanilie, albușuri și ou într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Extract De VanilieExtract De Vanilie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
6
Adăugați piure de banane; bate bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De BananePiure De Banane
7
Adăugați amestecul de făină și Zara alternativ la amestecul de zahăr, începând și terminând cu amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
8
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite.
9
Coaceți la 350 timp de 35 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi 10 minute pe rafturi de sârmă; scoateți din tigăi. Îndepărtați hârtia de ceară; se răcește complet pe rafturile de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
CuptorCuptor
10
Pentru a pregăti glazura, puneți crema de brânză și 1 linguriță extract de vanilie într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până devine pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
GlazuraGlazura
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
11
Adăugați zahăr pudră; bateți la viteză mică până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
12
Așezați 1 strat de tort pe o farfurie; se întinde cu 1/2 cană glazură și se acoperă cu alt strat de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
GlazurăGlazură
13
Întindeți glazura rămasă deasupra și părțile laterale ale tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
GlazurăGlazură
14
Presărați nuci pecan și nucă de cocos deasupra tortului. Păstrați tortul acoperit în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
Nuci PecanNuci Pecan
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Revista