Tort cu strat de arțar-turtă dulce cu sos sărat de arțar-Caramel
Tort strat de arțar-turtă dulce cu sos de arțar-Caramel sărat ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 1,83 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 595 calorii, 7g de proteine, și 38g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Mergeți la magazin și ridicați pudră de cinci condimente, sirop de arțar, bicarbonat de sodiu și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Sos sărat de arțar-caramel, Budinci individuale de pâine cu unt de arțar cu sos de caramel de arțar, și Tort Bundt de dovleac cu fulgi de ovăz cu sos de caramel de arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați bucată marede folie pe suprafața de lucru.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
2
Combinați nucile și siropul de maple într-o tigaie medie grea (nu folosiți antiaderent) la căldură medie-înaltă și aduceți la fierbere, aruncând pentru a acoperi. Gatiti pana cand siropul este chihlimbar inchis si aproape gatit si acopera gros nuci, aruncand des, 3 pana la 3 1/2 minute. Răzuiți nucile pe folie.Lucrați rapid cu 2 furci, separatenuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop
Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Folie De Aluminiu
3
Se presară cu sare grosieră. Se răcește până laacoperirea este clară și tare, aproximativ 1 hour.DO înainte: pecanele pot fi făcute cu 1 zi înainte.A se păstra etanș la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Grosieră
Nuci Pecan
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt și făină două pansamente de tort cu diametrul de 9 inci cu laturi înalte de 1 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Combinați first4 ingrediente în procesor; adăugați ghimbir.Se amestecă până când ghimbirul este măcinat fin, aproximativ1 minut. Folosind mixerul, bateți zahărul de arțarși untul într-un castron mare până devine pufos. Bateți oua 1 la un moment dat (aluatul poate părea coagulat).Se amestecă 3/4 cană de apă fierbinte și melasă încastron mic. Bateți ingredientele uscate înamestec de unt în 4 adaosuri alternativcu amestec de melasă în 3 adaosuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Melasă
Unt
Ghimbir
Sirop De Arțar
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
3
Împărțiți aluatul între tigăile pregătite (aproximativ 21/2 căni fiecare).
4
Coaceți până când testerul introdus în centru iese curat, 30 până la 32 de minute. Prăjituri răcoroase în tigăi pe rafturi.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Combina frișcă,smântână, și ambele zaharuri în castron mare. Folosindmixer electric, bateți până când este foarte gros și rigid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme Fraiche
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
2
Tăiați în jurul laturilor tigaiei pentru a slăbi straturile de tort; întoarceți-vă pe rafturi.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Așezați 1 strat de tort pe platou.
4
Răspândiți cu 1 1/3 ceșticongelare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativ
5
Stropiți cu 3 linguri de caramelisos. Se acoperă cu al doilea strat de tort.
6
Răspândiți-lrămânând glazura ușor deasupra șilaturile tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
7
Stropiți blatul tortului cu 3 linguri de sos. Acoperiți cu cupola de tort; se răcește cel puțin 1 oră. Faceți înainte: poate fi făcut1 zi înainte; Păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
8
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 30 de minute înainte de a continua.
9
Tăiați pecanele în bucăți sau lăsați întregi.Apăsați pecanii în glazură pe părțile laterale ale tortului.