Tort Cu Smântână De Nucă De Cocos
Tortul cu smântână de nucă de cocos ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 720 calorii, 6g de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână extract de migdale, amestec de prăjituri, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Tort Bundt Cu Smântână Cu Nucă De Cocos, Tort Cu Strat De Smântână Din Sud - Nucă De Cocos, și Tort Rece Cu Smântână Cu Lămâie-Nucă De Cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți și făinați două tigăi de 9 inch. Pregătiți amestecul de tort conform instrucțiunilor producătorului, adăugând extract de migdale.
Coaceți conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Când tortul este rece, scoateți-l din tigăi și tăiați-l în jumătate, orizontal.
Pentru a face umplutura, amestecați smântâna și zahărul într-un bol de dimensiuni medii. se amestecă 1 1/2 căni de nucă de cocos. rezervați 1 cană din acest amestec și întindeți restul între straturile de tort răcite. Îndoiți toppingul biciuit în umplutura rămasă, înghețați exteriorul tortului.
Presărați nuca de cocos rămasă peste vârful tortului înghețat.
Dați la frigider cu 1 până la 3 zile înainte de servire.