Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu smântână cu mere cu unt. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 419 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 80 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de smântână, praf de copt, bucăți de butterscotch și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Tort Cu Ciocolată Cu Smântână Și Butterscotch, Tort Cu Smântână De Caise Cu Susul În Jos, și Tort De Smântână Cu Merișor Cu Susul În Jos.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Se amestecă făina, praful de copt și sarea într-un castron mediu. Folosind mixerul electric, bateți untul într-un castron mare până se omogenizează. Adăugați treptat zahărul și bateți până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
3
Adăugați ouăle și vanilia; bateți până se omogenizează. Bateți în amestec de făină, apoi smântână. Se amestecă mărul tocat. Puneți deoparte în timp ce pregătiți mere butterscotch-caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Butterscotch
Smântână
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Vanilie
Măr
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
1
Topiți untul într-o tigaie antiaderentă cu diametrul de 10 inci, rezistentă la cuptor, la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați zahăr brun și bucăți de butterscotch; se amestecă până se topește și se omogenizează și amestecul clocotește, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Butterscotch
Zahăr Brun
3
Adăugați felii de mere în tigaie și gătiți până se rumenesc, folosind clești pentru a întoarce feliile, aproximativ 3 minute pe fiecare parte (va fi mult lichid în tigaie).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Clește
4
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați să se răcească 3 minute. Folosind clești, aranjați feliile de mere în tigaie în cercuri concentrice sau alt model.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Clește
5
Puneți cu grijă aluatul de tort în păpuși mici deasupra merelor în tigaie. Folosind spatula offset, întindeți ușor aluatul uniform pe marginile tigaiei (aluatul va părea să plutească deasupra merelor și sucurilor de tigaie).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula Offset
Tigaie
6
Coaceți până când tortul este maro auriu și testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 30 de minute. Se răcește în tigaie 10 minute. Rulați cuțitul în jurul marginilor tortului pentru a slăbi.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
Cuțit
7
Așezați un platou mare deasupra tigaiei. Folosind mănuși de cuptor sau suporturi pentru oale, țineți platoul și tigaia ferm împreună și inversați, permițând tortului să se așeze pe platou.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport Pentru Oală
Cuptor Mitt
Tigaie
8
Serviți tortul cald.
1
Dacă tigaia antiaderentă nu are un mâner rezistent la cuptor, înfășurarea mânerului în două straturi de folie rezistentă îl va face sigur pentru cuptor.