Tort Cu Rom De Migdale

Tort Cu Rom De Migdale
Tortul cu rom de migdale este un vegetarian rețetă cu 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 404 calorii. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 8 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână lapte, zahăr, rom și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Acesta funcționează cel mai bine ca un desert, și se face în aproximativ 2 ore. În general, această rețetă câștigă un nu atât de uimitor scor spoonacular de 29%. Rețete similare includ Tort De Migdale De Anul Nou (Tort De Noroc).

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 300 grade F (150 grade C). Ungeți o tigaie cu tub de 10 inci și presărați migdalele uniform pe fund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Separați ouăle. Într-un bol, bateți albușurile cu crema de tartru până se înăbușesc. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri De Ou (aproximativ 9)Albusuri De Ou (aproximativ 9)
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Într-un castron mare, cremă untul cu zahărul. Bateți gălbenușurile de ou, apoi vanilia, extractul de migdale, sucul de lămâie, coaja de lămâie și laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Scorțișoară, OpționalUlei De Scorțișoară, Opțional
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Într-un alt bol, amestecați făina, praful de copt și bicarbonatul de sodiu. Bateți în amestecul cremă. Se amestecă aproximativ 1/3 din albușurile de ou pentru a ușura bătutul și apoi se pliază în restul ușor, dar bine. Întoarceți aluatul în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Coaceți la 300 grade F (150 grade C) timp de 1-1/2 ore sau până când testele de tort efectuate atunci când o scobitoare introdus curat centrul iese curat. De îndată ce scoateți tortul din cuptor, presărați blatul uniform cu romul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Transferați într-un suport pentru a se răci. Face aproximativ 14 porții.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista