Tort Cu Rom De Migdale
Tortul cu rom de migdale este un vegetarian rețetă cu 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 404 calorii. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 8 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână lapte, zahăr, rom și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Acesta funcționează cel mai bine ca un desert, și se face în aproximativ 2 ore. În general, această rețetă câștigă un nu atât de uimitor scor spoonacular de 29%. Rețete similare includ Tort De Migdale De Anul Nou (Tort De Noroc).
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 grade F (150 grade C). Ungeți o tigaie cu tub de 10 inci și presărați migdalele uniform pe fund.
Separați ouăle. Într-un bol, bateți albușurile cu crema de tartru până se înăbușesc. Pune deoparte.
Într-un castron mare, cremă untul cu zahărul. Bateți gălbenușurile de ou, apoi vanilia, extractul de migdale, sucul de lămâie, coaja de lămâie și laptele.
Într-un alt bol, amestecați făina, praful de copt și bicarbonatul de sodiu. Bateți în amestecul cremă. Se amestecă aproximativ 1/3 din albușurile de ou pentru a ușura bătutul și apoi se pliază în restul ușor, dar bine. Întoarceți aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți la 300 grade F (150 grade C) timp de 1-1/2 ore sau până când testele de tort efectuate atunci când o scobitoare introdus curat centrul iese curat. De îndată ce scoateți tortul din cuptor, presărați blatul uniform cu romul.
Transferați într-un suport pentru a se răci. Face aproximativ 14 porții.