Prune Cake durează aproximativ 55 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă lacto ovo vegetariană servește 16 și costă 45 de cenți per porție . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine , 14 g de grăsimi și un total de 277 de calorii . Doar câțiva oameni au făcut această rețetă și aș spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână prune, făină, zară și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Funcționează bine ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 26% . Caserola cu carne de vită și prune , pâine pentru micul dejun cu prune și prăjitură cu 7 mai multe... Un tort vintage de vis făcut slab sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați primele șapte ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Adăugați uleiul, zara și ouăle; amestecati bine. Încorporați prunele și nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Subţire-
3
Se toarnă într-un 13-in uns. x 9-in. tava de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
4
Coaceți la 325° timp de 40-45 de minute sau până se termină testele de prăjitură.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
5
Scoateți din cuptor și faceți găuri în partea de sus a prăjiturii cu o frigărui de lemn sau cu o fură. Combinați imediat ingredientele pentru glazură într-o cratiță. Se aduce la fierbere si se fierbe 2 minute, amestecand continuu; turnați glazura fierbinte peste prăjitura caldă. Se răcește în tigaie.