Tort cu Prune

Tort cu Prune
Prune Cake durează aproximativ 55 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă lacto ovo vegetariană servește 16 și costă 45 de cenți per porție . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine , 14 g de grăsimi și un total de 277 de calorii . Doar câțiva oameni au făcut această rețetă și aș spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână prune, făină, zară și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Funcționează bine ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 26% . Caserola cu carne de vită și prune , pâine pentru micul dejun cu prune și prăjitură cu 7 mai multe... Un tort vintage de vis făcut slab sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați primele șapte ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați uleiul, zara și ouăle; amestecati bine. Încorporați prunele și nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3
Se toarnă într-un 13-in uns. x 9-in. tava de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4
Coaceți la 325° timp de 40-45 de minute sau până se termină testele de prăjitură.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Scoateți din cuptor și faceți găuri în partea de sus a prăjiturii cu o frigărui de lemn sau cu o fură. Combinați imediat ingredientele pentru glazură într-o cratiță. Se aduce la fierbere si se fierbe 2 minute, amestecand continuu; turnați glazura fierbinte peste prăjitura caldă. Se răcește în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista