Tort Cu Piept De Comori
Această rețetă servește 15. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 55g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 584 calorii. Dacă $2.66 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Treasure Chest Cake ar putea fi un remarcabil fără lactate rețetă pentru a încerca. Un amestec de betty chocolate Fudge cake mix, tavă, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 20 de minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Tort Cu Piept De Comori, Tort De Aniversare Cu Piept De Comori, și Tort Cu Piept De Comori Ascunse pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Pulverizați fundul numai de tigaie de 13x9 inci cu spray de copt cu făină. Faceți și coaceți amestecul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie pentru tigaie de 13x9 inci-cu excepția utilizării A 1 cană de apă, ulei și ouă. Se răcește 10 minute; scoateți din tigaie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Din centrul tortului, tăiați o bandă transversală de 3 inci (vezi diagrama).
Tăiați banda în diagonală în jumătate pentru a face două pene triunghiulare de 9 inci. (Aruncați 1 pană de tort sau rezervați pentru o altă utilizare.)
Pe tavă, așezați o bucată de tort de 9x5 inci. Se amestecă culorile alimentare în glazură pentru a face galben auriu.
Întindeți 1 lingură de glazură pe 1 margine de pană triunghiulară de tort. Atașați pană, partea de glazură în jos, la piesa de tort de 9x5 inci pe tavă, așezând pană de-a lungul marginii superioare a piesei de tort mai mari. Congelați toate bucățile de tort 1 oră.
Întindeți 1 lingură de glazură pe marginea superioară a unei pene triunghiulare de tort. Atașați bucata de tort de 9x5 inci rămasă la pană de tort pentru a arăta ca un cufăr de comori parțial deschis. Pentru a sigila firimiturile, înghețați tortul cu un strat subțire de glazură. Refrigerați sau congelați 30 până la 60 de minute pentru a seta glazura.
Întindeți glazura rămasă uniform pe întregul tort. Trageți furca prin glazură pentru a arăta ca boabele de lemn.
Folosiți lemn dulce pentru a face mânere și curele. Umpleți pieptul cu monede de ciocolată, coliere de bomboane și alte bomboane tari.
Adăugați jumătate inel gummy pentru incuietoare. Depozitați ușor acoperit.