Tort cu pere și ghimbir cu capul în jos

Tort cu pere și ghimbir cu capul în jos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu pere și ghimbir cu capul în jos. Această rețetă servește 12 și costă 66 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 330 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de melasă, bicarbonat de sodiu, ghimbir măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort cu pere-ghimbir cu capul în jos, Tort Cu Pere-Ghimbir Cu Capul În Jos, și Tort De Ghimbir Cu Pere Cu Susul În Jos.

Instrucțiuni

1
Ungeți ușor o tigaie de cheesecake de 9 inci cu jantă detașabilă de cel puțin 2 1/2 inci înălțime. Tigaie linie cu o rundă de 10 inch de pergament de gătit, apăsând în partea de jos și aproximativ 1/2 inch în sus părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Tăiați 2 linguri de unt în bucăți de aproximativ 1/4 inch și aruncați uniform peste pergament în fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Presărați uniform cu 1/2 cană de zahăr brun și ghimbirul cristalizat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir ConfiatGhimbir Confiat
Zahăr BrunZahăr Brun
4
Cojiți perele și tăiați-le pe jumătate pe lungime, apoi, feliați paralel cu marginea tăiată, tăiați-le în felii groase de 1/2 inch. Cu un cuțit mic, tăiați miezul din fiecare felie. Aranjați feliile plate, într-un singur strat, peste amestecul de zahăr în tigaie, tăind bucățile după cum este necesar pentru a se potrivi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PerePere
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
TigaieTigaie
5
Într-un castron mic, amestecați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, ghimbirul, scorțișoara, sarea și ienibaharul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
IenibaharIenibahar
ScorțișoarăScorțișoară
GhimbirGhimbir
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
6
Într-un alt castron, cu un mixer electric la viteză medie-mare, bateți restul de 1/2 cană de unt și 1 cană de zahăr brun până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
7
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Reduceți viteza la mediu-scăzut și bateți în melasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MelasăMelasă
OuăOuă
8
Adăugați amestecul de făină și Zara alternativ, bătând până se încorporează, apoi bateți la viteză mare doar până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
9
Se toarnă aluatul peste pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PerePere
10
Coaceți într-un cuptor cu convecție 325 obișnuit sau 300 până când o scobitoare introdusă în centru (nu în fructe) iese curată, 1 oră și 35 până la 40 de minute (centrul tortului se poate așeza ușor).
Ingrediente de care veți avea nevoie
FructeFructe
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
11
Lăsați să se răcească în tigaie pe un raft aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Îndepărtați părțile laterale ale tigaiei. Inversați un platou peste tort, apoi, ținându-i pe cei doi împreună, inversați din nou. Îndepărtați cu grijă fundul tigaiei și pergamentul.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
13
Se servește cald.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista