Tort Cu Pere Cu Susul În Jos
Tortul cu capul în jos necesită aproximativ 1 oră și 35 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 261 calorii. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de vanilie, făină, pere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Funcționează bine ca un desert foarte accesibil. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Tort Cu Pere Cu Susul În Jos, Tort Cu Pere Cu Susul În Jos, și Tort Cu Pere Cu Susul În Jos.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. Într-un castron mediu, combinați zahărul pudră și 3/4 cană de unt; bateți la viteză mică până se sfărâmă.
Adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând bine la viteză medie după fiecare adăugare.
Adăugați vanilie; bate bine.
Adăugați făină, făină de porumb și praf de copt; se amestecă bine.
Așezați 1/4 cană de unt într-o tigaie rotundă de 9 inci.
Se încălzește în cuptor timp de aproximativ 4 minute sau până când untul este topit.
Presărați zahăr brun uniform peste unt. Aranjați feliile de pere peste amestec în tigaie, ușor suprapuse. Lingurați și întindeți cu grijă aluatul de tort peste pere.
Se coace la 350 F. timp de 55 până la 65 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie pe grătar timp de 5 minute. Inversați pe placa de servire.
Se servește cald sau rece cu frișcă.