Tort cu nuci de cireșe II
Cherry Nut Cake II este un vegetarian rețetă cu 10 porții. O porție conține 1174 calorii, 14g de proteine, și 64G de grăsime. Pentru $2.7 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de făină, sare, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta funcționează cel mai bine ca un desert, și se face în aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 48%. Rețete similare sunt Tort de cafea cu cireșe cu smântână-puteți face acest tort de cafea cu cireșe în propria bucătărie și, cel mai bine, este ușor, Cherry Crumb Cake {Cherry & Almond-Improv}, și Bare de alimentare pentru Date și piulițe.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F (120 de grade C). Ungeți o tigaie cu tub de 10 inch. Tapetați fundul tigaiei cu hârtie pergament și tava de praf cu făină.
Cremă untul ușor împreună cu zahărul alb.
Adăugați ouă pe rând amestecând bine după fiecare.
Se amestecă extractul de vanilie. Se amestecă 3 căni de făină, praf de copt și sare și se amestecă bine.
Aruncați cireșe confiate, nuci pecan tocate, ananas confiat și stafide albe cu restul de 1 cană de făină. Se amestecă amestecul de fructe și nuci în aluat și se toarnă în tigaia pregătită.
Coaceți la 250 grade F (120 grade C) timp de 3 ore.
Lăsați tortul să se răcească timp de 20 de minute înainte de a-l scoate din tigaie.
După ce tortul este rece, tăiați o bucată de hârtie cerată pentru a se potrivi cu vârful tortului.
Puneți feliile de mere deasupra hârtiei cerate și puneți tortul într-un recipient închis. Păstrați tortul într-o zonă rece și uscată timp de aproximativ 3 zile sau până când tortul preia sucul din feliile de mere.
Scoateți felia de mere și hârtia cerată și serviți.