Tort Cu Mere Cu Susul În Jos
Tortul cu mere cu susul în jos ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de deserturi. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 581 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,4 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână pastă de migdale, ouă, sos de caramel și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 22%. Încercați tort cu mere fără ouă / tort cu mere cu susul în jos, Tort De Mere Cu Susul În Jos, și Tort Cu Mere Cu Susul În Jos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună zahărul brun și 4 linguri de unt într-un castron mic. Răzuiți semințele din 1 boabe de vanilie sau turnați 1 1/2 linguriță extract în amestec; se amestecă până se omogenizează.
Întindeți amestecul într-un strat uniform pe fundul unei tigaie din fontă de 10 inci sau rezistentă la cuptor. Aranjați pene de mere peste amestecul de zahăr, suprapunându-se ușor într-un model circular; completați centrul tigaiei cu pene rămase. Pulverizați părțile laterale ale tigaiei cu spray de gătit.
Se încălzește cuptorul la 35
Combinați pasta de migdale, restul de 6 linguri de unt și zahărul granulat într-un bol mare de amestecare; răzuiți semințele din 1/2 boabe de vanilie sau turnați 3/4 linguriță extract în amestec. Bateți cu mixerul electric la viteză medie aproximativ 2 minute sau până când este cremos și neted. Bateți în ouă, câte 1, până se încorporează. Bateți în făină, praf de copt și sare până se combină. Aruncați aluatul cu linguri mari deasupra panelor de mere, răspândindu-se uniform pentru a acoperi merele subțire.
Coaceți la 350 timp de 30 până la 35 de minute sau până când tortul este maro auriu și testerul introdus în centru iese curat.
Scoateți tigaia din cuptor și lăsați să stea 3 până la 4 minute. Slăbiți marginile tortului cu un cuțit mic.
Așezați o farfurie de servire deasupra tortului și inversați tigaia. Lăsați tigaia peste tort 1 minut, apoi îndepărtați cu grijă tigaia. (Înlocuiți orice felii de mere care s-ar fi putut lipi de fundul tigaiei.)
Lăsați să stea aproximativ 10 minute.
Se servește cald sau la temperatura camerei cu sos de Caramel și înghețată de unt Pecan.