Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu mere. Această rețetă servește 16. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 266 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Un amestec de afine, nuci, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort Cu Mere, Tort Cu Mere, și Tort Cu Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.ungeți fundul și partea laterală a tăvii de tort cu tub canelat de 12 căni cu scurtare; ușor făină. Aruncați 1 lingură de făină și afine pentru a acoperi; pune deoparte. Într-un castron mare, amestecați 2 1/2 căni de făină, condimentul plăcintei de dovleac, sarea, praful de copt și bicarbonatul de sodiu; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pumpkin Pie Spice
Bicarbonat De Sodiu
Afine
Scurtarea
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Tort
Bol
Cuptor
2
Într-un castron mare, bateți zahărul granulat și untul cu mixerul electric la viteză mică 30 de secunde, răzuind bolul în mod constant. Bate la viteză mare, răzuire castron ocazional, până la lumină și pufos. Bateți ouăle, pe rând, până se omogenizează și se amestecă. Reduceți viteza mixerului la mediu. Bateți treptat în amestecul de făină alternativ cu mere până se omogenizează. Se amestecă amestecul de afine-făină și nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Sos De Mere
Afine
Nuci
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
3
Se toarnă în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Coaceți 50 până la 60 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centrul tortului iese curată. Se răcește 10 minute; scoateți din tigaie în grătar. Se răcește complet, aproximativ 2 ore.