Tort Cu Mango Cu Susul În Jos
Tortul cu capul în jos cu Mango ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de deserturi. Această rețetă fără gluten servește 16 și costă 66 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 172 calorii. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, Mango, tort și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu atât de excelent scor spoonacular de 16%. Încercați Tort De Mango Cu Susul În Jos, Tort Cu Mango Cu Susul În Jos, și Tort Condimentat Cu Mango Cu Susul În Jos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 F. Ungeți o tigaie de copt de 10 pe 10 inci. Într-un castron mare de amestecare, combinați amestecul de tort, ouăle și uleiul, împreună cu cantitatea de apă solicitată de instrucțiunile ambalajului. Bateți până se combină bine.
Se toarnă untul în fundul tigaiei pregătite și se presară uniform cu zahărul.
Întindeți Mango uniform peste zahăr, apoi turnați aluatul peste Mango.
Se introduce în cuptor și se coace până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată, aproximativ 45 de minute.
Lăsați să se răcească 15 minute. Desfaceți pe un vas de servire cu o buză (pentru a conține sucurile).