Tort cu lămâie

Tort cu lămâie
Lemon Pound Cake este un desert lacto ovo vegetarian. Pentru 45 de cenți per porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 337 de calorii, 4 g de proteine și 20 g de grăsime fiecare. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 33 ar spune că a fost perfect. Vă este adus de Foodnetwork. Mergeți la magazin și cumpărați praf de copt, unt, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 22%. Acest scor nu este atât de grozav. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Lemon Pound Cake cu glazură de lămâie, Lemon Pound Cake cu Lemon Honey Glaze și Lemon Pound Cake cu Lemon Honey Glaze.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți cu unt o tavă de 6 cani și tapetați-o cu pergament sau hârtie cerată. Într-un castron mediu, combinați făina, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Suc De Lămâie, Plus 1/3 Cană1/4 Cană Suc De Lămâie, Plus 1/3 Cană
Suc De Lamaie, Plus 1/3 CanaSuc De Lamaie, Plus 1/3 Cana
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Într-un mixer prevăzut cu un accesoriu de tel (sau folosind un mixer manual), cremă untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
3
Adăugați 1 cană de zahăr și amestecați. Cu mixerul funcționând la viteză mică, adăugați ouăle pe rând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
5
Lucrând în șarje alternate și amestecând după fiecare adăugare, adăugați ingredientele uscate și 1/4 cană de suc de lămâie la amestecul de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
6
Se amestecă până se omogenizează.
7
Se toarnă în tava pregătită și se coace până când se ridică în centru și un tester introdus în centru iese uscat și aproape curat (câteva firimituri sunt OK), 65 până la 75 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Între timp, faceți glazura: într-un castron mic, amestecați 1/3 cană zahăr rămasă și 1/3 cană suc de lămâie rămasă până când zahărul se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Cand prajitura este gata, lasam sa se raceasca in tava 15 minute (va fi inca calda). Treceți un cuțit pe părțile laterale ale tigaii. Puneți un grătar pe o tavă cu părți laterale (pentru a prinde glazura) și întoarceți tortul pe gratar. Desprindeți hârtia cerată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Folosind o perie de curcan sau o perie de patiserie, întindeți glazura peste tot deasupra și pe părțile laterale ale tortului și lăsați să se înmoaie. Repetați până se epuizează întreaga glazură, inclusiv orice glazură care s-a scurs pe tava.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
BasterBaster
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Se lasa sa se raceasca la temperatura camerei sau, invelit in folie de plastic, la frigider (Bine invelit, prajitura va rezista pana la o saptamana).
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
12
Se serveste la temperatura camerei, in felii subtiri.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Pound Cake în meniu? Încercați să combinați cu Cream Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Perrier-Jouet Grand Brut cu un rating de 4,3 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 57 de dolari pe sticlă.
Perrier-Jouet Grand Brut
Perrier-Jouet Grand Brut
Prospețimea și vivacitatea izbitoare a aromelor florale și fructate (fructe galbene și fructe proaspete) prind rădăcini, înainte de a lăsa loc unor note subtile de vanilie și unt, dând vinului un caracter fructat și consistent. Notele de prune cireșe, lămâie și portocală bergamotă apar mai întâi, apoi fac loc florilor pomilor fructiferi, precum teiul și caprifoiul. Acestea sunt urmate de note de unt, prajituri madeleine si zahar vanilat. Note persistente de grapefruit, piersici albe, pere verzi, meri si alune verzi completeaza gustul.
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista