Tortul cu inel de dovleac necesită aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 12 și costă 55 de cenți pe porție. O porție conține 243 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 431 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, zahăr granulat, amestec și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 38%, ceea ce nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Tort Cu Inel De Dovleac, Inel De Pâine Cu Dovleac, și Inel De Cafea Cu Dovleac.
Instrucțiuni
1
Cuptor de căldură la 350 F. grăsime și făină 12-Cupa canelat tub tort pan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Tort
Cuptor
2
Bateți Bisquick, zahăr granulat, zahăr brun, unt, condimente pentru plăcintă cu dovleac, 1/4 cană lapte, ouă și dovleac într-un castron mare la viteză mică 30 de secunde. Bateți la viteză medie 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pumpkin Pie Spice
Zahăr Granulat
Zahăr Brun
Amestec De Coacere
Dovleac
Unt
Ouă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se întinde în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Coaceți aproximativ 50 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute; întoarceți-vă cu capul în jos pe o placă rezistentă la căldură sau pe un suport de răcire cu sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Scobitori
Cuptor
5
Scoateți tava; tort rece complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Se amestecă ingredientele rămase până se omogenizează și suficient de subțiri pentru a stropi.