Tort cu fursecuri și ciocolată
Tortul cu fursecuri și ciocolată este un desert care oferă 12 porții. O porție a acestui fel de mâncare conține aproximativ 6 g de proteine , 24 g de grăsimi și un total de 610 calorii . Pentru 1,06 dolari per porție , această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și cumpărați făină, ouă, extract de vanilie și alte câteva lucruri pentru a-l prepara astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute . Doar câteva persoane au făcut această rețetă, iar 9 ar spune că a fost excelentă. Este oferită de Allrecipes. Per total, această rețetă primește un scor destul de prost, de 36% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Chocolate Chip Skillet Cookie , Chocolate Chip Cookie Mocha Brownie Bites și Ultimate "Surprise" Oreo N' Chocolate Chip Cookie Fudge Brownie Cups .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 175 grade Celsius (350 grade Fahrenheit). Ungeți o tavă de copt de 25x38 cm și tapetați-o cu hârtie cerată.
Bateți 1 cană de unt, zahărul brun și zahărul alb împreună într-un bol folosind un mixer electric până obțineți o compoziție fină și cremoasă; adăugați ouăle, câte unul, batând bine după fiecare adăugare, până obțineți o compoziție fină.
Amestecați 2 lingurițe de extract de vanilie și sarea în amestecul de unt cremos. Încorporați treptat făina în untul cremos până se încorporează; încorporați 1 cană de bucățele de ciocolată în aluat.
Întindeți aluatul în tava pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc ușor pe margini, 20-25 de minute.
Scoateți din cuptor și răciți complet.
Topiți restul de 1 cană de bucăți de ciocolată în vasul de baie de aburi, peste apă clocotită, amestecând frecvent și răzuind marginile cu o spatulă de cauciuc pentru a evita arderea. Bateți zahărul pudră și 3/4 cană de unt într-un bol folosind un mixer electric până se omogenizează; adăugați ciocolata topită și 2 lingurițe de extract de vanilie și amestecați până când glazura devine omogenă.
Întindeți glazura peste prăjitura răcită.