Tort cu frisca II

Tort cu frisca II
Frisca tort II ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 67 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 533 calorii. Dacă aveți la îndemână praf de copt, făină de tort, smântână grea și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 20%. Rețete similare includ Tort de morcovi din grâu integral vafe cu cremă de brânză frișcă, Tort de brânză cremă cu frișcă de miere, și Pig Pickin ' Cake (Tort de portocale mandarine cu glazură de frișcă de ananas).

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți și făinați două tigăi de 8 inch. Cernem împreună făina de tort, praful de copt și sarea. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Folosind un mixer electric, bateți smântâna cu zahărul până se formează vârfuri rigide. Bateți ouăle, apoi amestecați vanilia. Îndoiți amestecul de făină, amestecând doar până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
CremăCremă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
3
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite.
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 25 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată. Se lasă să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista