Tort cu foi de ciocolată III

Tort cu foi de ciocolată III
Chocolate Sheet Cake III ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 249 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 19. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Dacă aveți la îndemână făină, ouă, zahăr de cofetărie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 29%. Rețete similare sunt Tort de ciocolată Retro al mamei (cunoscut și sub numele de tort de foi din Texas), Tort Cu Foi De Ciocolată, și Cel Mai Bun Tort De Ciocolată. Vreodată.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie jellyroll de 10x15 inch. Într-o cratiță mică, topiți 1 cană de margarină; se amestecă 1/4 cană de cacao apoi se amestecă în apă. Se aduce la fierbere; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MargarinăMargarină
Pudră De CacaoPudră De Cacao
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Într-un castron mare, combinați făina, zahărul brun, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara și sarea. Bateți în amestec de cacao. Se amestecă 1/3 cană lapte condensat îndulcit, ouă și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Condensat îndulcitLapte Condensat îndulcit
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Zahăr BrunZahăr Brun
ScorțișoarăScorțișoară
VanilieVanilie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se toarnă în tigaie pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 15 până la 20 de minute sau până când tortul revine când este ușor atins.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Pentru a face glazura: într-o tigaie mică de sos, topiți 1/4 cană de unt; se amestecă 1/4 cană de cacao și 3/4 cană de lapte condensat îndulcit. Se amestecă zahărul și nucile cofetarilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Condensat îndulcitLapte Condensat îndulcit
Zahăr PudrăZahăr Pudră
GlazuraGlazura
UntUnt
Pudră De CacaoPudră De Cacao
SosSos
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Răspândiți pe tort cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții19
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista