Tort cu fistic IV
Tort de fistic IV este un fără lactate desert. Această rețetă face 10 porții cu 456 calorii, 5g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Un amestec de apă, amestec de prăjituri, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Încercați Tort cu fistic III, Tort Cu Fistic, și Tort Cu Fistic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie Bundt de 10 inch.
Într-un castron mare, amestecați amestecul de tort și amestecul de budincă.
Se toarnă în apă, ulei și ouă. se amestecă bine.
Se toarnă jumătate din aluat în tigaia pregătită.
Se amestecă siropul de ciocolată în aluatul rămas.
Se toarnă aluatul de ciocolată peste partea superioară a aluatului în tigaie. Nu amestecați.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 50 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată. Se lasă să se răcească.