Tort cu fistic III

Tort cu fistic III
Tort fistic III ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție conține 299 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Un amestec de extract de migdale, ouă, colorant alimentar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 17%. Încercați Tort Cu Fistic, Tort cu fistic III, și Tort Cu Fistic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie cu tub de 10 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Într-un castron mare se amestecă împreună tort se amestecă și se amestecă budinca. Faceți o fântână în centru și turnați ouă, apă, ulei, extract de migdale și colorant alimentar verde. Amestecați ingredientele, apoi bateți timp de 2 minute la viteză medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea Alimentelor VerziCuloarea Alimentelor Verzi
Extract De MigdaleExtract De Migdale
Amestec De TortAmestec De Tort
ApăApă
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se toarnă în tigaie pregătită de 10 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 50 până la 55 de minute sau până când tortul revine când este apăsat ușor. Se răcește în tigaie 15 minute. Întoarceți-vă pe un suport de sârmă și răciți complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista