Tort Cu Firimituri De Zmeură
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați tortul cu zmeură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 538 calorii. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 9. Dacă aveți la îndemână migdale, amestec de prăjituri, ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Firimituri De Migdale De Zmeură Super Crumb, Tort Cu Firimituri De Zmeură, și Tort Cu Firimituri De Zmeură.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Pulverizați fundul și părțile laterale ale tăvii pătrate de 9 sau 8 inci cu spray de copt cu făină.
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, smântână, ulei, apă și ou cu mixer electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional.
Așezați zmeura deasupra aluatului.
În castron mic, se amestecă topping ingrediente cu furculita pana se amesteca bine.
Presărați uniform peste aluat și zmeură.
Coaceți tigaia de 9 inci 30 până la 40 de minute, tigaia de 8 inci 35 până la 45 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește cu cel puțin 30 de minute înainte de servire.
Se ornează cu zmeură proaspătă și frunze de mentă.